H&M STUDIOS SHOW

Snaps from the H&M Studios show!

Fashion fashion fashion these days! Älskar det. :-) Vår första kväll här stod H&M Studios visning på schemat, och wow vad kul det var! Superstor lokal, massa god mat och goda drinkar, modeller som Gigi, Bella Hadid och Elsa Hosk gick visningen (så snygga!) och helt plötsligt kom The Weeknd upp på scenen och drog av några låtar. WOW! Dom hade även en pop up store där man kunde köpa kläderna som hade visats. :-) Det är så kul att vara här med Natascha också, vilken härlig tjej. <3 Vi har superkul ihop och hjälper varandra massor. Vi hängde där i några timmar, dansade och tog någon drink innan vi åkte hemåt. Min outfit kommer upp senare, har fotat den så visar den mer i detalj så fort jag hunnit redigera bilderna. :-) Hoppas ni har en fin kväll, massa kärlek <3

//Fashion fashion fashion these days! Love it. :-) Our first night here we had the H&M Studios show on the schedule, and wow it was fun! A huge venue, lots of good food and nice drinks, models like Gigi, Bella Hadid and Elsa Hosk walked the show (so beautiful!) and all of a sudden The Weeknd came up on stage and preformed a few songs. WOW! They also had a pop up store where you could buy the clothes that’s been shown. :-) It’s so fun to be here with Natascha too, what an amazing girl. <3 We have a great time together and help each other a lot. We spent a few hours there, danced and took a drink before we went home. I will post my outfit later, I’ve shot it so I’ll show it more in detail when I’ve had time to edit the photos. :-) Hope you have a great night, lots of love <3

18 reaktioner på “H&M STUDIOS SHOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.