PHOTOSHOOT BTS

Behind the scenes from the photoshoot with Lana Mueller and La Biostetique Paris! <3  (Will post my outfit w pink boots later!)

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag är lite sjuk, hostar och har superont i halsen. Antar att det blir så när man flänger runt alldeles för mycket, vill göra alldeles för många saker på samma gång och inte sover tillräckligt. ;-) Men det går väl över! Vi har haft några underbara dagar här, en av dagarna hade vi en Haute Couture plåtning för märket Lana Mueller som jag nämnde innan. Ovan är lite behind the scenes, ska visa er resultatet sen! Vi fick håret och sminket fixat av La Biostetique Paris och jag blev sjukt nöjd med stylingen. Sa till crewet att jag ville komma varje morgon, kan ni tänka er något bättre än att vakna och få hår och smink fixat? Haha! Drömmen. Nu ska vi iväg till Rebecca Minkoffs showroom och spana in deras nya kollektion, som ni säkert har märkt så älskar jag deras brand och har en del plagg och väskor därifrån så jag är riktigt peppad! Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! How are you? :-) I’m a bit sick, coughing and my throat hurts. Guess that’s how it is when you run around way to much, want to do way to many things at the same time and don’t sleep enough. ;-) Hopefully it will go away! We’ve had some amazing days, one of the days we had a Haute Couture shoot for the brand Lana Mueller as I mentioned before. Above are some behind the scenes pics, will show you the result later! We got our hair and make up done by La Biostetique Paris and I got so happy with the styling. I told the crew that I wanted to go there every morning, can you think of anything better than waking up and get your hair and make up done? Haha! The dream. Now we’re off to Rebecca Minkoff’s showroom to check out their new collection, as you’ve probably noticed I love their brand and I have a few pieces and bags from there so I’m so excited! Talk later, hugs <3

12 reaktioner på “PHOTOSHOOT BTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.