PARIS THROUGH MY IPHONE

Mixed snaps from my iphone <3

Hej hjärtan! Vi har haft fullt upp hela morgonen, vi bytte lägenhet (en sista gång, haha) och åkte direkt på möte hos Karl Lagerfeld efter det. Nu är vi tillbaka i lägenheten och Tash ska åka härifrån idag. :-( En dag tidigare än planerat, men det är strejk här på flygplatserna så hon kunde inte riskera att komma hem en dag för sent. Så – jag blir kvar en natt själv. Jag har ett möte inbokat med Louis Vuitton imorgon så jag kände att det var värt att stanna. :-) Vi har haft några grymma dagar här, känns tråkigt att det snart är över. Vet inte om jag har berättat det här på bloggen eller om det bara var på IG, men Jon kom ju hit för en snabbvisit. ÅH vad mysigt det var, jag blev överlycklig när han skickade ett sms med en bild att han hade bokat en resa. Han åkte imorse igen, så himla tråkigt men vi ses om någon dag igen vilket är tur. Saknar honom redan! <3 Ovan är lite blandade mobilbilder från våra dagar, vi har faktiskt fotat en hel del med mobilen så det kommer säkert upp några fler såna här inlägg härifrån. Hörs senare, PUSS <3

//Hey loves! We’ve had a busy day all morning, we changed apartment (one last time, haha) and went straight to a meeting at Karl Lagerfeld after that. Now we’re back in the apartment and Tash is about to leave today. :-( One day earlier than planned, but it’s a strike here in the airports and she couldn’t risk coming home one day late. So, I’m gonna stay here alone for one night. I have a meeting planned with Louis Vuitton tomorrow so I felt that it’s worth staying. :-) We’ve had some amazing days here, feels sad that it’s almost over. Not sure if I told on the blog or if it was just IG, but Jon came here for a quick visit. OH it was so nice, I got so happy when he texted me a picture with his booking. He left this morning too, so sad but I will see him in a couple of days which is good. Miss him already! <3 Above are some mixed phone pics from our days here, we’ve actually used the phone for photos a lot this trip so I’ll probably post some more posts like this form here. Talk later, HUGS <3

24 reaktioner på “PARIS THROUGH MY IPHONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.