ENDING PARIS FW

Last part of Paris Fashion Week! <3

Hej babes! Här kommer vlogg nummer två från Fashion Week i Paris. Regn och väldigt sjukt, perfekt avslut på veckan. ;-) Haha, men vi hade kul iallafall och jag känner mig otroligt inspirerad och shoppingsugen efter alla visningar och showrooms. Precis känslan man vill ha efter fashion week. Jag insåg när jag klippte den här videon att det är mycket lättare att göra en vlogg på en dag istället för att få ihop 4-5 dagar, men jag lär mig fortfarande och gillar att filma massor. :-) Hoppas ni tycker det är kul också! Det är väldigt skönt att vara här i Marbella nu dock, landa lite och bara slappna av. Älskar att vara här, speciellt när min familj är här. Ikväll blir det antingen en middag hemma hos oss eller så åker vi hem till min syster och äter med dom, vi får se. Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi imorgon, massa kärlek <3

//Hey babes! Here’s vlog number two from Fashion Week in Paris. Rain and very sick, perfect end to the week. ;-) Haha, but we had fun at least and I feel super inspired and want to go shopping so badly after all the shows and showrooms. Just the feeling you want after fashion week. I realised when I edited this video that it’s so much easier to do a vlog for one day instead of 4-5 days in one but I’m still learning and I like filming a lot. :-) Hope you think it’s fun too! It’s so nice to be here in Marbella now though, just land a bit and relax. Love to be here, especially when my family is here. Tonight we’ll either have dinner at our place or head to my sister to have dinner with them, we’ll see. Hope you will have a great friday and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3

16 reaktioner på “ENDING PARIS FW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.