POP OF RED

RayBan glasses (here!)/ Nelly shirt (similar here!)/ Levis jeans (here!)/ Karl Lagerfeld bag/ Cesare Paciotti shoes – adlinks

Hej hjärtan! Tack för all respons både här och på youtube, i nästa haul ska jag absolut prova alla plagg. Verkade som alla ville det, jag hade ingen aning då jag typ aldrig sett en haul själv haha! Anyway, eftersom jag är själv här i Monaco har jag inte direkt någon som kan fota mig så jag skrapade fram en look jag helt glömt posta från Paris. Jag har använt den här väskan en hel del, jag älskar att färgen poppar så mycket och så är det en perfekt storlek på den. :-) Ihop med jeans, vit skjorta och ett par boots passade den perfekt. Nu ska jag göra te och kolla några avsnitt vänner, jag har nog sett om den serien 20 gånger. Tröttnar aldrig, haha! Hörs imorgon, puss och kärlek!

//Hey loves! Thanks for all the feedback both here and on youtube, for my next haul I will for sure try all the pieces. Seems like everyone likes that better, I had no idea since I’ve almost never seen a haul myself haha! Anyway, since I’m alone here in Monaco I don’t have anyone to take photos of me so I found this look that I totally forgot to post from Paris. I’ve used this bag a lot, I love that the color pops so much and the size is perfect. :-) Together with jeans, a white shirt and a pair of boots it suited perfectly. Now I’m gonna make some tea and watch some episodes of friends, I’ve probably seen all of it 20 times. Can’t get tired of it, haha! Talk tomorrow, kisses and love!

12 reaktioner på “POP OF RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.