YELLOW

H&M hat/ Bik Bok dress (here!) -adlink/ Gucci backpack/ Saint Laurent shoes

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, lite trött pga för lite sömn men är peppad på att åka till Marbella och hänga med Jon igen. Kommer sakna tjejerna däremot, men vi ses om några dagar igen för Coachella! :-) Såhär såg jag ut igår, jag har ju sagt förut att jag har fastnat helt för gult senaste tiden. Det här blev resultatet, en väldigt gul klänning som jag gillar skarpt! Den är lite längre men jag la till ett skärp i midjan bara så blev den längden jag ville ha. Det är alltid kul med färg, jag blir så glad av det! Idag är min sista dag som 26-åring då, spännande… Tänk att jag fyller 27 imorgon, börjar faktiskt känna mig lite vuxen haha! Nu ska jag packa klart det sista och sen hoppa in i en taxi mot flygplatsen, så vi hörs när jag är framme. Massa kärlek <3

//Good morning loves! How are you? :-) I feel great, a bit tired because of lack of sleeping but I’m excited to go to Marbella and hang out with Jon again. Will miss the girls though, but I’ll see them soon for Coachella! :-) This was my look for yesterday, I’ve said before that I’m hooked on yellow lately. This was the result, a very yellow dress that I like a lot! It is a bit longer but I added a belt in the waist so it is the length I want. It is always fun with colors, I get so happy when I wear it! Today is my last day as a 26 year old, interesting… Can’t believe I turn 27 tomorrow, I am actually starting to feel a bit grown up haha! Now I’m gonna pack up my last few things and get in a cab towards the airport, so I’ll talk to you when I arrive. Lots of love <3

18 reaktioner på “YELLOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.