BLACK ON BLACK

Na-Kd sweater (here!)/ Zara jeans (similar here!)/ Tamaris shoes (here!) – contains adlinks

God morgon babes! Förlåt för sämst bloggning senaste dagarna, men ni har nog förstått att jag inte mår på topp. Jag har faktiskt inte orkat stressa upp mig över att jag inte har kunnat fota osv, jag har mer fokuserat på att bli frisk och må bra. Hoppas ni har lite överseende med det. :-) När jag mår 100% igen kommer jag komma tillbaka här normalt, jag längtar tills dess. Här är en skön look jag hade på mig första kvällen här, helt svart med ett par svarta klackar med blommor på. Sköna och funkar till det mesta. :-) Vi har precis ätit frukost och några i gänget är ute för en hike i bergen (SÅ avis!), senare idag har dom det sista cirkelpasset och sen tänkte vi åka ner till vårt hus och hänga i eftermiddag. Det ska bli mysigt, kul att visa dom casa camo också! Sista dagen på bootcampet idag, och jag vet att jag säkert har sagt det 1000 gånger men vilket gäng vi har varit. <3 Bästa gruppen ever! Synd bara att jag inte har mått på topp men vi har bestämt att vi ska köra ett bootcamp till. ;-) Hörs senare, puss och kram <3

//Good morning babes! Sorry for the worst blogging ever lately, but you’ve probably understood that I’m not feeling my best. I haven’t stressed about not having the energy to take photos etc, I’ve focused more on recovering and feeling good. Hope you can understand that. :-) When I feel 100% again I will be back here as usual, I can’t wait until then. Here’s a comfy look I wore the first night here, all black with a pair of black heels with flowers on. Comfy and works with almost everything. :-) We just had breakfast and some people from the group is out for a hike in the mountains (SO jealous!), later today they have the last circuit workout and then we’re planning to go down to our house to hang out. That will be nice, fun to show them casa camo as well! It’s the last day of the bootcamp today, and I’ve probably said it a 1000 times but what an amazing group we’ve been. <3 The best group ever! Too bad I haven’t felt the best but we decided to do another bootcamp. ;-) Talk later, kisses and hugs <3

26 reaktioner på “BLACK ON BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.