Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:39 | April 12, 2017

BLACK ON BLACK

Na-Kd sweater (here!)/ Zara jeans (similar here!)/ Tamaris shoes (here!) – contains adlinks

God morgon babes! Förlåt för sämst bloggning senaste dagarna, men ni har nog förstått att jag inte mår på topp. Jag har faktiskt inte orkat stressa upp mig över att jag inte har kunnat fota osv, jag har mer fokuserat på att bli frisk och må bra. Hoppas ni har lite överseende med det. :-) När jag mår 100% igen kommer jag komma tillbaka här normalt, jag längtar tills dess. Här är en skön look jag hade på mig första kvällen här, helt svart med ett par svarta klackar med blommor på. Sköna och funkar till det mesta. :-) Vi har precis ätit frukost och några i gänget är ute för en hike i bergen (SÅ avis!), senare idag har dom det sista cirkelpasset och sen tänkte vi åka ner till vårt hus och hänga i eftermiddag. Det ska bli mysigt, kul att visa dom casa camo också! Sista dagen på bootcampet idag, och jag vet att jag säkert har sagt det 1000 gånger men vilket gäng vi har varit. <3 Bästa gruppen ever! Synd bara att jag inte har mått på topp men vi har bestämt att vi ska köra ett bootcamp till. ;-) Hörs senare, puss och kram <3

//Good morning babes! Sorry for the worst blogging ever lately, but you’ve probably understood that I’m not feeling my best. I haven’t stressed about not having the energy to take photos etc, I’ve focused more on recovering and feeling good. Hope you can understand that. :-) When I feel 100% again I will be back here as usual, I can’t wait until then. Here’s a comfy look I wore the first night here, all black with a pair of black heels with flowers on. Comfy and works with almost everything. :-) We just had breakfast and some people from the group is out for a hike in the mountains (SO jealous!), later today they have the last circuit workout and then we’re planning to go down to our house to hang out. That will be nice, fun to show them casa camo as well! It’s the last day of the bootcamp today, and I’ve probably said it a 1000 times but what an amazing group we’ve been. <3 The best group ever! Too bad I haven’t felt the best but we decided to do another bootcamp. ;-) Talk later, kisses and hugs <3


26 kommentarer26 kommentarer om “BLACK ON BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Beautiful photos, like your look!
  Amazing that you are feeling better and do not worry about blogging every day.
  Most importantly get better and have a lot of rest.
  Have a lovely day!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Åh så fin!

  Reply
 • Hope you’re getting well soon!

  Reply
 • Snygg outfit – älskar skorna :)
  Krya på dig, Janni <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 • Du får nog betala priset för allt resande och flängande senaste året. Jag har följt med via vloggar, Instagram och bloggen och jag förstår inte hur du och Jon hunnit med allt detta. Jag har blivit trött och stressad bara av att följa med via nätet.
  Kanske dags att ta det lite lugnare? Du är ung och hela världen behöver inte upptäckas nu på en gång.

  Reply
 • Oh my goodness, I looove these shoes!<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • So amaizing this look and the shoes are perfect!!

  Reply
 • Men guud så snyggt!!

  Reply
 • Wow så himla snyggt! <3 Kramis

  Reply
 • Love those mules Janni, x

  Reply
 • Get well soon <3! And do you use another camera lately? The photos have a more vintage look or it's just me not seeing clearly at all :p Enjoy x

  Reply
 • I was also wondering that, I love the photos lately! Can you share with us what kind of camera/lens do you use?

  Reply
 • Thanks babe <3 Just trying new ways to edit! I use my Leica Q, with a 27mm f1,7 fixed lens. :-) Xx

  Reply
 • No I use the same Leica, but I’m trying some new ways to edit! Like to mix it up a bit :D Xx

  Reply
 • I love this look on you! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Finns det någon mer info/länk om bootcampet?! Såg underbart ut :) kram!

  Reply
 • Your shoes are so pretty! I love the details on the heels!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

  Reply
 • I love the look! Hope you will feel better soon! :)

  Reply
 • i love the look ! the shoes are beautiful

  Reply
 • So beautifuuul : everything: you, the outfit, the view the picture quality…Love it! It made me want to scroll down through your instagram and find lots of inspiration I love it , you’re the best! rest well xxx

  Reply
 • That shoesssss!
  X Carmen – http://www.carmenmattijssen.nl

  Reply
 • Love it! Speciellt byxorna och skorna! Hoppas du kryar på dig <3
  Xxx

  Reply
 • Åh vad kul med ett till bootcamp!! När blir nästa gång? Är jättesugen att hänga med på nästa :)

  Reply
 • Vet inte ännu, men kommer absolut göra ett till snart! :D Kram!

  Reply
 • What an awesome look! With some of the jewels of @pdpaola you would look even more gorgeous! If you want to check them out, here’s the link: http://www.pdpaola.com

  Reply
 • Vad roligt att ni hade det så bra på ditt Bootcamp. Nästa gång är jag med, länka när det är dags :D Kram!

  Reply