COACHELLA VLOG

My Coachella experience <3

God morgon babes! Äntligen har jag haft tid att sitta ner och redigera Coachella-vloggen! Jag hade tänkt posta den igårkväll (er tid) men den ville inte exportera… Haha, blogg/vlogg-problem! Anyways, här är den och jag försökte filma så mycket jag kunde för att visa upplevelsen. Jag hade verkligen en magisk helg med min mina tjej Tash. Vi har alltid så sjukt kul ihop, det går aldrig mer än typ 10 minuter utan att vi skrattar åt något. Oftast åt henne. ;-) Vi hängde på fester, gick på brunch, spenderade timmar på festivalområdet och lyssnade på musik och dansade. Drömhelg! Nästa år planerar vi däremot att åka till LA några dagar innan för att komma in i rätt tid, vi hade en ganska jobbig jetlag alla dagarna men vi kämpade på. :-) Hoppas ni gillar den! Hörs senare, puss och kram <3

//Good morning babes! I’ve finally had time to sit down to edit the Coachella vlog! I was planning to post it last night (your time) but it didn’t export… Haha, blog/vlog problems! Anyways, here it is and I tried to film as much as possible to show you the entire experience. I really had an amazing weekend with my lovely girl Tash. We always have the best time together, it never takes more than 10 minutes without us laughing about something. Most of the time we’re laughing at her. ;-) We hung out at parties, went for brunch, spent hours at the festival area and listend to music and danced. Dreamy weekend! Next year we’re planning to go to LA a few days earlier though to get in to the right time, we had a pretty tough jetlag during the days but we powered through. :-) Hope you like it! Talk later, kisses and hugs <3

22 reaktioner på “COACHELLA VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.