TRAVEL LOOK

Na-Kd jacket (here!)/ Gina Tricot top (here!)/ Nelly pants (here!)/ Gucci bag/ Douchebags travel bag/ Tretorn shoes – contains adlinks

Hej babes! FÖRLÅT för utebliven bloggning idag, men den här dagen har gått i ett utan en sekund över. Vi är i England i alla fall och har haft ett riktigt bra möte, jag tror ni kommer gilla det. :-) Vi är på hotellet nu och byter om och ska iväg på middag, jag låter alla vänta på mig då jag sa att jag måste blogga haha! Här är dagens travel-look, enkelt och bekvämt med en liten detalj på kappan för att ge det lilla extra. :-) Nu måste jag springa, hörs imorgon. Ha en fin kväll, massa kärlek <3

//Hey babes! SORRY for no blogging today, but this day flew by and I haven’t had a second over. We’re in England anyways and we’ve had a great meeting, I think you will like it. :-) We’re at the hotel now getting changed and will head out for dinner, I’m letting everyone wait for me since I told them I had to blog haha! Here’s today’s travel look, simple and comfy with a little detail on the jacket to give that little extra touch. :-) Now I have to run, talk tomorrow. Have a great night, lots of love <3

12 reaktioner på “TRAVEL LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.