COLOR BLOCKS

Rococo sand dress (here!)/ Lover + Friends belt (here!) – adlinks

Good morgon babes! Idag är det dags för kvalet här, vi ska åka båten till hamnen om någon timme och hänga där hela dagen. Det ska bli sjukt kul! :-) Vad ska ni hitta på idag? Den här looken har jag helt glömt posta här på bloggen, jag har postat några av bilderna på IG men sen insåg jag att jag aldrig bloggade dom haha! Älskar den här klänningen, så perfekt för sommarfester, kanske till och med bröllop eller bara häng på stranden. :-) Jag la till ett skärp i midjan då jag kände att den var så bred annars, och det blev mycket snyggare tycker jag. Nu ska jag sminka mig, kanske till och med locka håret lite och sen blir det F1! PUSS på er <3

//Good morning babes! Today it’s time for the qualification here, we’re taking the boat to the port in an hour and will spend the day there. It will be super fun! :-) What are you guys up to today? I totally forgot to post this look on the blog, I’ve posted some of the photos in IG but then I realized I totally forgot to blog them haha! I love this dress, so perfect for summer parties, maybe even weddings or just chill on the beach. :-) I added a belt in the waist since I felt that it was so wide otherwise, and it looked so much better in my opinion. Now I’m gonna put on some make up, maybe even curl my hair and then it’s time for the F1! HUGS babes <3

16 reaktioner på “COLOR BLOCKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.