WRAP DRESS

Sunset moments <3 Nly trend dress (here!) – adlink

God morgon babes! Dom här bilderna skulle egentligen kommit upp igårkväll, fast precis när jag skulle skriva så ringde min syster mig och behövde sällskap till sjukhuset. Lilla Valter har haft feber i några dagar och igårkväll hade han nästan 40 graders feber, så vi åkte in. <3 Lillen, det gick bra allting och vi fick åka hem efter några timmar. Jobbigt när dom små är sjuka, speciellt när dom inte kan säga vart dom har ont. Innan det hände så kollade vi solnedgången på taket och fotade lite i vanlig ordning. Jag kör på osminkat som alltid när jag är här, haha! Älskar den här klänningen, en wrap dress man bara knyter och den är tunn och skön. Tycker den funkar till både strand och fest! :-) Nu ska jag dricka kaffe och äta frulle så hörs vi sen. Puss och kram <3

//Good morning babes! These pictures were supposed to come up last night, but right as I was about to write my sister called me and needed company to the hospital. Little Valter has had a fever for a few days and last night he had almost 40 degrees fever so we went to the hospital. <3 Little guy, everything went well and we got to go back home after a few hours. It’s so tough when they’re sick, especially when they can’t say where it hurts. Before all that happened we watched the sunset on the rooftop and shot some photos as usual. I go for no make up as always when I’m here, haha! I love this dress, a wrap dress that you just tie around you and it’s thin and comfy. I think it works for both beach and party! :-) Now I’m gonna have my coffee and breakfast so I’ll talk to you later. Kisses and hugs <3

26 reaktioner på “WRAP DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.