SMOOTHIE BOWL

Smoothie breakfast – banana, raspberry, mango and protien powder!

God morgon babes! Jag vaknade 9.30 idag, väldigt sent för att vara jag. Väldigt skönt faktiskt! :-) Gjorde en smoothie till frukost – banan, frysta hallon, fryst mango, en skopa strawberry white chocolate protein (finns här!) och lite vatten. Hade tyvärr inga goda frön att toppa med, gillar att toppa med typ chiafrön, linfrön och lite sånt men får åka och köpa det imorgon när allt är öppet igen. :-) Toppade med jordnötssmör (här!) så jag var nöjd iallafall. Kollar alltid nyheterna när jag äter frukost, och idag var ingen kul dag… All min kärlek till London och alla drabbade. <3 Känns som man får den känslan alldeles för ofta nu, önskar att alla bara kunde sprida kärlek runtomkring sig. Ta hand om varandra och ha en fin dag, massa kärlek <3

//Good morning babes! I woke up at 09.30 today, very late for me. Very nice actually! :-) Made a smoothie for breakfast – banana, frozen raspberries, frozen mango, a scoop of strawberry white chocolate protein (find it here!) and some water. Unfortunately I didn’t have any good seeds to top it with, I like to top it with chia seeds, flax seeds and stuff like what but I will have to go and buy it tomorrow when everything is open again. :-) I topped it with some peanut butter (here!) so it was happy anyways. I always watch the news while I’m eating breakfast, and today was not a good day… All my love goes out to London and everyone affected. <3 Feels like you’re getting that same feeling way too often nowadays, I just wish everyone could spread love around them. Take care of each other and have a beautiful day, lots of love <3

In collaboration with Fitnessguru.

16 reaktioner på “SMOOTHIE BOWL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.