WHITE OFF SHOULDER

Lioness dress (here!)/ Rough Studios bag/ Nelly shoes (here!)  – adlinks

Dagens outfit kommer här! Hur söta sandaler? Vi fotade dom när vi var på Kuba med Nelly, och jag kände att jag behövde ett par till sommaren. Så söta till en enkel klänning, men också till typ ljusa jeans och en vit tisha. Sandalerna gör liksom hela looken! :-) Vi har haft en helt underbar dag på båten, badat och beställt ut sushi från Nikki Beach. All mat var supergod och nu är vi alla superbrända, haha! Vi kände inte alls hur mycket solen tog och även om jag hade 50 spf i ansiktet så brände jag mig på resten av kroppen. Förhoppningsvis lägger det sig tills imorgon! Nu har vi duschat, bytt om och ska in till Marbella för att prova på en ny restaurang. Återkommer med vad jag tycker! :-) PUSS, ha en fantastisk kväll <3

//Today’s outfit! How cute are these sandals? We shot them when we were in Cuba, and I just felt that I needed a pair for the summer. So cute with a simple dress, but also with like a pair of light blue jeans and a white tee. The sandals makes the look! :-) We’ve had an amazing day on the boat, went in the water and ordered sushi from Nikki Beach to the boat. All the food was so good and now we’re all super sun burnt, haha! We didn’t feel how strong the sun was and even though I had 50 spf on my face I burnt the rest of the body. Hopefully it will be better tomorrow! Now we just showered, changed and will head in to Marbella to try out a new restaurant. Will get back to you with what I think! :-) HUGS, have an amazing night <3

18 reaktioner på “WHITE OFF SHOULDER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.