STRIPES AND LACES

Vintage earrings/ Storets top (here!) and skirt/ Gucci bag (in red here!)/ Public Desire shoes (similar here!)  – contains adlinks

God morgon babes! Hur mår ni idag? Jag mår prima, känner mig glad, pigg och redo för dagen. Herregud vilken skillnad det blir på energin och humöret när man tränar, äter hemma och har rutiner… Känner mig som en ny människa! :-) Just nu går jag morgonpromenad typ varje dag (mellan 40 min – 1 timme) och tränar 3 ggr/veckan, och jag älskar det. Får mer energi till att fota till er också, haha! Här kommer en favoritlook vi fotade för någon dag sedan, jag gillar verkligen den här toppen ihop med kjolen. Jag har ju alltid gillat axelvaddar, om ni minns så hade jag det i en del av min kollektion för Nelly och jag tycker man ser extra kaxig/ball ut. ;-) Hittade en perfekt rosa vägg också, så var tvungen att fota där. Nu står träning på schemat och sen blir det båt, wiho!! Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! How are you today? I feel great, I feel happy, energized and ready for the day. Oh my it makes such a difference for the energy and mood when you work out, eat at home and have routines… I feel like a new person! :-) Right now I’m going for morning walks almost every day (between 40 min – 1 hour) and work out 3 times/week, and I love it. I also get more energy to shoot for you guys, haha! Here’s a favorite look we shot a few days ago, and I really like this top with this skirt. I’ve always been a fan of shoulder pads, if you remember I had it in lots of pieces in my collection for Nelly and I just think you look extra cool. ;-) Found a perfect pink wall too, so I just had to shoot there. Now I have training on the schedule and then boat, wiho!! Talk later, hugs <3

31 reaktioner på “STRIPES AND LACES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.