BRICK WALLS

Na-Kd dress (here!)/ Revovle belt (similar here!)/ Gucci bag/ Senso shoes  – adlinks

Hej hjärtan! Vilken morgon… Vi startade dagen innan soluppgången, vi åkte ut med bilen för att filma/fota en grej. Jag agerade fotograf, så dom bilderna får ni se sen haha! Vi kom hem nyss och jag fick äntligen äta frukost, var så sjukt hungrig. ;-) Här är en look vi fotade förra veckan, minns ni klänningen från min förra haul? :-) Såhär stylade jag den iallafall. Älskar den! Hade velat ha en i blått också, tror det hade varit superfint. Nu sitter jag och dricker kaffe och försöker vakna till liv, idag ska jag försöka hinna svänga förbi läkaren för att få mina provsvar. Hon ringde i fredags och sa att det hade kommit! Hörs sen, PUSS <3

//Hey loves! What a morning… We started the day before sunrise, we went out with the car to film/shoot photos for a thing. I was the photographer, so you’ll get to see those pictures later haha! We just got back home and I finally got to eat breakfast, was insanely hungry. ;-) Here’s a look we shot last week, do you remember this dress from my last haul? :-) This is how I styled it at least. Love it! I would love to have one in blue as well, would’ve been so cute. Now I’m having coffee trying to wake up, today I want to pass by the doctor and get my blood test results. She called on friday and told me she got them! Talk later, HUGS <3

14 reaktioner på “BRICK WALLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.