HARLEY

Nelly glasses (here!) – adlink/ Kayce dress (here!)/ Hush shoes

Min look från igår, hur ball är min nya tröjklänning? :-) Crill som har varit här i några dagar tog med den här från Sverige, hans flickvän har ett klädmärke och den här är därifrån. Tycker den är så cool! Hittade mina gula brillor också som jag helt hade glömt bort, så jag tyckte dom passade till. Vi har precis ätit en otroligt god grillmiddag, troligtvis den bästa middagen hemma den här sommaren. Vi grillade massa gott, gjorde rödbeta med chevre, honung och nötter, sparris, potatis på grillen osv osv. Nu sitter vi här med matkoma och snackar om livet! Klara kom hit för några timmar sen så vi har massa att ta igen, vi har inte setts på så länge. Ha en fin kväll, PUSS <3

//My look from yesterday, how cool is my new shirt dress? :-) Crill that was just here for a few days brought this from Sweden, his girlfriend has a clothing brand and this one is from there. I think it’s so cool! Found my yellow glasses that I totally forgot about, so I thought they suited for this look. We just had an incredible barbecue dinner, probably the best dinner at home this summer. We barbecued a lot of different things, made beetroots with chevre, honey and nuts, asparagus, potatoes on the grill etc etc. Now we’re here with a major food coma just talking about life! Klara arrived a few hours ago so we have lots of catching up to do, we haven’t seen each other in so long. Have a great night, HUGS <3

11 reaktioner på “HARLEY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.