WHITE CAPE DRESS

Na-kd earrings (here!)/ Lavish Alice dress (in green here!)/ Chanel bag/ Nelly shoes and belt (old)  – adlinks

Hej hjärtan! Såhär såg jag ut igårkväll när vi gick ut på middag, det var så härligt att klä upp sig lite och sminka sig. ;-) Jag beställde den här klänningen för ett bra tag sedan men har aldrig använt den, gillar den massor. Hittade den bara i grönt nu, men tyckte det var minst lika fin så länkade den. :-) Vi hade en superhärlig kväll och alla var lite trötta idag så vi tog tag i städning deluxe. Jag förstår inte hur mycket saker vi köper/tar med oss hit varje gång, det känns som vi städar och rensar jämt haha! Så skön känsla efteråt, nu är allt städat, varenda låda är rensad och det luktar gott överallt. Älskar det! Dags för några avsnitt Limitless – en serie vi börjat kolla på som är helt okej. PUSS, ha en fin kväll. <3

//Hey loves! This was my look for yesterday when we went out for dinner, it was so nice to dress up a bit and put on some make up. ;-) I ordered this dress a long time ago but I’ve never used it, I like it a lot. I could only find it in green now, but I thought it was just a nice so I linked to that instead. :-) We had such a great night and we’ve all been pretty tired today so we decided to do a major cleaning. I can’t understand how many things we buy/bring every time, it feels like we’re cleaning out all the time haha! Such a nice feeling afterwards, now everything is cleaned, every drawer is sorted and it smells good everywhere. Love it! Time for a few episodes of Limitless – a tv-serie we started watching and it’s pretty good. HUGS, have a great night. <3

17 reaktioner på “WHITE CAPE DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.