CHÈVRE CHAUD

Dinner at home – chèvre chaud on toast <3

Dagens middag – chèvre toast med rostade pinjenötter, rödbetor och sallad. Så gott! Jon och jag har faktiskt varit och kollat på några lägenheter idag, vi är sugna på att hitta något större men utbudet här i Monaco är inte sådär jättestort. Vi kollade på två olika idag iallafall och gillade den sista massor, så vi får se om vi byter upp oss eller om vi letar vidare. :-) Jag älskar vår lägenhet och läget där vi bor, men det hade varit härligt med lite större. Vi gick förbi matbutiken på vägen hem och köpte med oss lite smarrigt, jag lagade middag och det blev det ovan. En favorit vi inte ätit på länge! Man lägger bara in en toast in ugnen, toppar med rödbetor och honung, har det där inne tills osten har fått lite färg och då är det klart. Jag toppar med pinjenötter och rödlök när jag tagit ut det och vill man ha lite mer honung kan man lägga till det. Enkelt, gott och fräscht med en sallad till! Nu blir det film, hörs imorgon. Puss <3

//Today’s dinner – chèvre toast with roasted pine nuts, beetroot and salad. So yummy! Jon and I actually went to look at some apartments today, we feel like getting something bigger but there’s not a lot here in Monaco. We looked at two today at least and liked the last one a lot, so we’ll see if we will change or continue looking. :-) I love our apartment and the location, but it would be nice with a bit bigger. We passed by the grocery store on our way home so we bought some things, I cooked dinner and it was the above. A favorite we haven’t had in a long time! You just put a toast in the oven, top it with beetroot and honey, have it in the oven until the cheese has gotten some color and then it’s done. I top it with pine nuts and red onion when I take it out and if you want more honey you can just add it. Simple, tasty and fresh with a salad! Now we’re gonna watch a movie, talk tomorrow. Hugs <3

20 reaktioner på “CHÈVRE CHAUD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.