FASHION SHOW LOOK

Make up: Nathalie Berzelius, Dress from: Fadi El Khoury, Styling: Sara Biderman

God morgon hjärtan! Jag ligger i en hotellsäng på ett slott i närheten av Köpenhamn och skriver det här, vi kom fram hit igårkväll. Vi hade ca 10 minuter över och då var jag tvungen att byta om för kvällen, så jag hann inte kolla igenom bilderna från visningen. Här är iallafall min look för visningen jag gick för min frisör Antonio! Jag kände mig så fin i den här fantastiska klänningen! Jag har sett Fadi El Khourys klänningar och dregglat ett bra tag, så att jag fick gå runt i en sån kändes som en dröm. :-) Mitt hår blev fixat på scenen av Antonio och det blev så fint när det var klart, men jag tror inte jag tog en enda bild på när det var klart… :-( Jag älskar dom här bilderna iallafall, man ser verkligen allt som pågår backstage, modeller blir sminkade, byter om, fotografer osv osv. Det var en så himla rolig kväll! Nu ska jag ta en dusch och gå ner till frukosten, taxin kommer vid 9 och då åker jag mot flygplatsen och hem igen. Hörs senare, puss <3

//Good morning loves! I’m in a hotel bed in a castle close to Copenhagen writing this, we arrived last night. We had about 10 minutes in our room so by then I had to change for the night, so I didn’t have time to look through the pictures from the show. Here’s my look for the show I walked for my hair dresser Antonio! I felt so pretty in this amazing dress! I’ve seen Fadi El Khoury’s dresses and craved them for a while, so that I got to walk around in one of those felt like a dream. :-) My hair got made on the stage by Antonio and it got so pretty when it was done, but I don’t think I took one single picture of it when it was done… :-( I love these pictures anyhow, you can really see everything going on backstage, models are getting their make up, changing clothes, photographers etc etc. It was such a fun night! Now I’m gonna have a shower and head down for brekafast, my cab will be here at 9 and then I’m off to the airport to go home again. Talk later, hugs <3

25 reaktioner på “FASHION SHOW LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.