FLOWER BLOUSE

Gina Tricot blouse (coming soon, keep track here!, find a similar one here!), Jeans (here!) / Fendi bag  – collaboration with Gina Tricot.

Hej babes! Här kommer en look som ni såg en liknande av i vloggen jag postade senast. Jag gör ett samarbete med Gina Tricot just nu och det här är min look jag valde för månaden. Hur söt är den här toppen? Tillsammans med det perfekta paret blåjeans och ett par klackar. Jag har köpt jeans på Gina i flera års tid och det är alltid ett säkert kort med en färgglad topp eller en basic t-shirt. :-) Ni hittar alla mina favoriter HÄR! Det finns jeans för alla olika tillfällen, vardags, fest och om man gillar tighta eller lite mer loose. Hoppas ni hittar något ni gillar! Vi ska precis ut och köra ett träningspass, komma tillbaka till våra vanliga rutiner här borta. :-) PUSS <3

//Hey babes! Here’s a similar look to the one you could see in the last vlog I posted. I’m doing a collaboration with Gina Tricot right now and this is my look for this month. How cute is this top? Together with the perfect pair of blue jeans and heels. I’ve been buying jeans at Gina for several jeans and it’s always a safe card paired with a colorful top or a basic t-shirt. :-) You can find all my favorites HERE! There’s jeans for every occasion, everyday looks, party or if you like tight or a bit more loose. Hope you’ll find something you like! We’re just about to head out for a workout, getting back to our regular routines over here. :-) HUGS <3

In collaboration with Gina Tricot.

18 reaktioner på “FLOWER BLOUSE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.