FASHION WEEK

Snaps from NYFW, during the Rebecca Minkoff show (that I still can’t believe I walked!!).

God morgon från ett soligt Milano! Igår var det blå himmel och idag vaknade vi upp till blå himmel – underbart! Det brukar inte vara så i Milano, iallafall inte för mig… ;-) Idag drar fashion week igång här i Milano, jag stannar tills på söndag och har ett helt okej lugnt schema faktiskt. Jag ser alltid till att bara tacka ja till det jag verkligen vill gå på (och såklart, vissa visningar önskar man väl att man hade inbjudan till, haha), då kan jag njuta av staden jag är i samtidigt och faktiskt äta lunch/middag osv. Idag ska jag faktiskt på en visning jag drömt om länge, jag ska på Fendi som är ett av mina favoritmärken. Jag kommer dessutom ha på mig några klädesplagg därifrån, så jag visar er sen vad jag valde. :-) Nu – frukost, kaffe och plåtning innan visningen. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning from a sunny Milan! Yesterday we had blue sky and today we woke up to blue sky – just amazing! It’s usually not like this in Milan, at least not for me… ;-) Today fashion week starts here in Milan, I’m staying until sunday and I have a pretty ok calm schedule. I always just say yes to shows I really want to go to (and of course, some shows I wish I got invited to, haha), then I also have time to enjoy the city at the same time and actually eat lunch/dinner etc. Today I’m going to a show I’ve been dreaming about going to for a long time, I’m going to the Fendi show which is one of my favorite brands. I will also wear some clothes from there, so I will show you later what I picked out. :-) Now – breakfast, coffee and a photoshoot before the show. Talk later, HUGS <3

13 reaktioner på “FASHION WEEK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.