WHITE ON WHITE

Le Specs glasses (here!)/ Na-kd top (here!)/ Nelly jeans (here!) and sandals (here!)/ Valentino bag (here!)  – adlinks

God morgon babes! Jag är precis hemkommen från min promenad, som jag upptäckte har blivit avstängd halvvägs. SÅ ledsen just nu! :-( Det är en tågräls precis ovanför den och jag vet att dom har haft lite strul med stenar som faller ner, så nu ska dom fixa det och den kommer vara avstängd i typ 5 månader. Paniken, haha! Får försöka hitta en annan väg att gå… Anyways, här är min look jag hade i Cannes (som ni såg i vloggen). Vitt på vitt med röda detaljer, kändes så fräscht. Funkar minst lika bra med ett par boots/sneakers och någon snygg fluffig jacka eller kappa till. Tänker om det är lite kallare där ni befinner er! :-) Jag ska faktiskt till kallare väder idag, flyger till Sthlm nu för några dagar. Måste ta en vaccin-spruta, ha några möten och sen såklart träffa familjen. Saknar mina små bebisar, eller mina och mina, min systers bebisar haha! PUSS, hörs sen <3

//Good morning babes! I just got back from my walk, that I realized is closed half way through it. SO sad right now! :-( It’s a railway right above it and I know they’ve had some problems with rocks falling down, so now they’re gonna fix it and it will be closed for like 5 months. Panicking, haha! Have to find another way to walk… Anyways, here’s my look I wore in Cannes (as you saw in the vlog). White on white with red details, it felt so fresh. Works just as good with a pair of boots/sneakers and a nice fluffy jacket or coat with it. I’m thinking if it’s colder where you guys are! :-) I’m actually heading to colder weather today, flying out to Sthlm now for a few days. Have to take a vaccine shot, have a few meetings and then of course see my family. I miss my babies, well not mine, but my sisters babies haha! HUGS, talk later <3

19 reaktioner på “WHITE ON WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.