CANNES VLOG

A new vlog from our weekend in Cannes I hosted together with Isadora!  – collaboration.

Jag bara matar på med vloggar här, har känt mig sjukt pepp på videos senaste tiden. Filmade en i Paris också så ska redigera den i veckan. :-) Vi var i Cannes tillsammans med Isadora och Natascha och jag var hosts för helgen. Vi bodde på Carlton hotel mitt i smeten och hade ett magiskt rum med utsikt över vattnet. Vi blev så bortskämda… Sminkade till både middag och frukost (haha), drömmen var när vi vaknade upp, fick en kopp kaffe och blev sminkade samtidigt. Vi hann även med lite sol och bad, stros på stan och härligt tjejhäng! TACK Isadora för denna underbara lilla get-away. <3 Jag visar även upp några av mina favoritprodukter, ni är ju många som gillar smink så där ser ni mina favoriter. :-) Ha en fin kväll babes, massa kärlek <3

//I’m just throwing out vlogs here, I’ve been feeling very inspired to do videos lately. I also filmed one in Paris so I will edit that this week. :-) We were in Cannes together with Isadora and Natascha and I were hosts for the weekend. We stayed at Carlton hotel in the middle of everything and had a magical room with a view over the water. We got so spoiled… Got make up for both dinner and breakfast (haha), the dream was to wake up, get a cup of coffee and get my make up done at the same time. We also had time for some tanning and swimming, strolling around town and girl time! THANKS to Isadora for this amazing little getaway. <3 I also show some of my favorite products, many of you like make up so there you can see some of my favorites. :-) Have a great night babes, lots of love <3

In collaboration with Isadora.

13 reaktioner på “CANNES VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.