VINTAGE

Nelly glasses (here!) and shoes (here!) – adlinks/ Vintage tee/ Céline pants    – Photos by Micha Wissen.

Hej babes! Här kommer några bortglömda bilder vi plåtade i LA med Michan och Riley’s underbara mopeder. Hur balla är dom? Vi åkte till farmers market med dom och handlade, sen gled vi runt i Calabasas i området. Älskade det, saknade min moppe jag hade när jag var yngre. :-) Jag får riktiga vintage-vibes av hela looken och typen av bilderna. Jag älskar dom! Saknar att fota med Michan, min favorit. Vi ska försöka få till några datum snart och mötas upp någonstans. <3 Vi båda hade glömt bilderna så jag fick dom i ett mail idag, blev så glad haha! Vi har precis kommit hem från en promenad på samma ställe som igår, idag fick vi med oss hela ligan (min lillebror Philip, Jon och Benni) så vi var ett helt gäng som gick. Vi svängde förbi det indiska stället på vägen hem så nu är vi mätta och belåtna. Dags för film och sömn! Hoppas ni haft en fin helg, massa kärlek <3

//Hey babes! Here are some forgotten pictures we shot in LA with Michan and Riley’s amazing vespas. How cool are they? We went to the farmers market with them to do some shopping, and then we drove around Calabasas. I loved it, missed my scooter I had when I was younger. :-) I get true vintage vibes from the entire look and the style of the pictures. I love them! I miss shooting with Michan, my favorite. We’re gonna try to set some dates soon to meet up somewhere. <3 We both forgot about these pictures so I got them in an email today, I got so happy haha! We just got back from a walk at the same place as yesterday, today the entire group joined (my little brother Philip, Jon and Benni) so we were a big group. We passed by the indian place on the way home so now we’re full and happy. Time for a movie and sleep! Hope you’ve had a great weekend, lots of love <3

19 reaktioner på “VINTAGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.