GREEN FRILL

Old hat (similar here!)/ H&M dress (here!)/ Valentino bag (here!)/ Hush shoes – contains adlinks

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, vi tog en break igår och åkte och åt middag hemma hos våra vänner. Hade en supermysig kväll och kom hem runt 1! Tiden går fort när man har roligt, haha! Vi har ju packat ihop huset nu i två dagar i rad, och nu ska vi köra ett sista ryck. Vi åker till Monaco i eftermiddag så vi får vara där i några dagar innan vi åker mot Colombia. Jag inser ju nu varför man inte flyttar så ofta, det är ju riktigt jobbigt att packa ihop ett helt hus haha! Vi ska kämpa vidare med det här nu så ni får en look från New York som jag helt glömt bort att posta. Jag älskar den här looken, en fin klänning som jag dressat ner med sneakers och hatt. En kavaj över det så är looken komplett! ;-) Nu – packa! Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, we took a break last night and went for dinner at our friends house. Had such a great night and got back home around 1! Time flies when you have fun, haha! We’ve been packing up the house now for two days, and now we’re gonna do the last things. We’re heading to Monaco this afternoon so we can be there for a few days before Colombia. I realize now why you don’t move so often, it’s really painful to pack up an entire house haha! We’re gonna continue here now so you get a look from New York that I totally forgot to post. I love this look, a nice dress that I’ve dressed down with sneakers and a hat. A blazer over that and the look is complete! ;-) Now – pack up! Talk later, hugs <3

17 reaktioner på “GREEN FRILL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.