HORSEBACK RIDING

One morning in Joshua Tree – horseback riding!

God morgon babes! Oj vad skönt det var att sova… Somnade direkt när jag la mig och vaknade för en halvtimme sedan. Vi flyger snart så ska äta frukost och åka mot flygplatsen. :-) Det ska bli så härligt att komma till Spanien, vårt nya hus(!!) och min familj. Min syster och barnen är där nu också så jag längtar lite extra. :-) En morgon i Joshua Tree åkte vi på äventyr och red. Jag red när jag var liten, från att jag var typ 8 – 11 år. Jag blev rädd för hästar efter det, haha, så jag har inte ridit så mycket efter det. Men härligt var det och min häst var så snäll. <3 Vi var ute i två timmar och bara njöt av att vara ute i värmen. Jag kände mig så avslappnad efter! Nu ska jag packa ihop här, så vi hörs i Marbella nästa gång. PUSS <3

//Good morning babes! Wow it was nice to sleep… I fell asleep right when I went to bed and woke up half an hour ago. We’re flying soon so I will have some breakfast and head to the airport. :-) It will be so nice to come to Spain, our new house(!!) and my family. My sister and the kids are there now so I look forward to it a bit more than usual. :-) We went on an adventure one morning in Joshua Tree to do horseback riding. I used to do it when I was little, from when I was about 8 – 11 years. I got scared of horses after that, haha, so I haven’t done it that much since then. But it was great and my horse was so nice. <3 We were out for two hours and just enjoyed being out in the warm weather. I felt so relaxed afterwards! Now I’m gonna pack up here, so I’ll talk to you in Marbella next time. HUGS <3

10 reaktioner på “HORSEBACK RIDING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.