Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:43 | December 12, 2017

CHRISTMAS MARKET

Market in Monaco – nutella crepes and coffee <3

Hej babes! Det här gjorde vi idag, vi var på banken och fixade lite saker och insåg att det låg precis vid julmarknaden. :-) Vi gick in där ett tag och strosade runt, åt crepes, drack kaffe och kollade. Så himla mysigt! Jag har ju typ noll julkänsla men den kom till mig idag. Jag köpte till och med apelsiner och nejlikor på vägen hem, så det har jag pillat lite med nu ikväll. Nu luktar det ju lite jul iallafall, haha! Vi funderar på att gå tillbaka till marknaden imorgon och åka skridskor, det finns en isbana där som man kan åka på. Så mysigt! Nu ska vi fortsätta på Riverdale och försöka få in julfeeling. PUSS <3

//Hey babes! This is what we did today, we went to the bank to do some things and then we realized it was right next to the Christmas market. :-) We went there for a while and strolled around, had crepes, coffee and looked. So cozy! I have zero Christmas feelings but it got to me today. I even bought oranges and cloves on the way home (is that a Swedish thing?), so I’ve done that tonight. Now it smells a bit like Christmas at least, haha! We’re thinking about heading back to the market tomorrow and go ice skating, they have an ice rink there that you can go on. So cozy! Now we’re gonna continue with Riverdale here and try to get some Christmas feelings. HUGS <3


23 kommentarer23 kommentarer om “CHRISTMAS MARKET”

  Åh vart kan jag köpa jackan??? och vilka mysiga bilder! ?

  Reply

  Den är från HM, men det var ett tag sedan jag köpte den.. :-( Kram!

  Reply

  Åh snälla fina du, kan du berätta hur du redigerat dessa bilderna, vore supersnällt<3333

  Reply

  I Lightroom, lite varmare och mer grain. :-) Kram!

  Reply

  That market looks lovely, wish we had something like that here. What do you do with the oranges and cloves?

  Reply

  I put the cloves in the oranges, and it smells amazing! :-) Google it!! Xx

  Reply

  Snälla Janni, kan inte du och Jon engagera er i Musikhjälpen? Årets tema är så jäkla viktigt! Ni skulle ju typ kunna auktionera ut en fjärt och folk skulle buda. Eller tänkt om ni drog igång en influencer/youtube-bössa. Omg! *mind blown*

  Reply

  Åh jag såg det, och hörde om Bianca som var där! Jag vill absolut engagera mig mer i allt sånt och skänker gärna pengar, efter Colombia så kände jag dock att jag gillade att se vart pengarna faktiskt går och att kunna vara på plats och hjälpa till/se med egna ögon. Vi jobbar på nästa sån resa så jag försöker mitt bästa! :-) Hoppas på att kunna få med några av er på det också, intresset verkade finnas där! Kram!

  Reply

  wasn’t Jon supposed to begin dressing more classy and elegant? Haven’t seen anything other than sweatpants and t-shirts haha… I don’t mind tho haha:) Your guy is hot in sweatpants as well lol

  Reply

  Hahaha, yes he was but his clothes seem to disappear all the time so he can’t find them! ;-) Xx

  Reply

  Janni, this looks like the cutest little place!
  Also – in love with this outfit.. the jacket and the boots especially!
  enjoy your Christmas! X

  Reply

  Åh vad mysigt med julmarknad! :D

  Ha en jättefin lucia!

  Reply

  Rekommenderar verkligen serien Designated Survivor, så bra och perfekt att se med din kille :)
  Ser också riverdale men min Kille tyckte den var ganska barnslig.

  Reply

  Åh det har vi kollat på, SÅ bra också!! :-)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här