CHRISTMAS MARKET

Market in Monaco – nutella crepes and coffee <3

Hej babes! Det här gjorde vi idag, vi var på banken och fixade lite saker och insåg att det låg precis vid julmarknaden. :-) Vi gick in där ett tag och strosade runt, åt crepes, drack kaffe och kollade. Så himla mysigt! Jag har ju typ noll julkänsla men den kom till mig idag. Jag köpte till och med apelsiner och nejlikor på vägen hem, så det har jag pillat lite med nu ikväll. Nu luktar det ju lite jul iallafall, haha! Vi funderar på att gå tillbaka till marknaden imorgon och åka skridskor, det finns en isbana där som man kan åka på. Så mysigt! Nu ska vi fortsätta på Riverdale och försöka få in julfeeling. PUSS <3

//Hey babes! This is what we did today, we went to the bank to do some things and then we realized it was right next to the Christmas market. :-) We went there for a while and strolled around, had crepes, coffee and looked. So cozy! I have zero Christmas feelings but it got to me today. I even bought oranges and cloves on the way home (is that a Swedish thing?), so I’ve done that tonight. Now it smells a bit like Christmas at least, haha! We’re thinking about heading back to the market tomorrow and go ice skating, they have an ice rink there that you can go on. So cozy! Now we’re gonna continue with Riverdale here and try to get some Christmas feelings. HUGS <3

23 reaktioner på “CHRISTMAS MARKET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.