MINI SHOPPING BASKET

Max&CO blazer (sold out!)/ Designers Remix sweater/ Carolina Machado pants (here!)/ Savas Milano bag (here!)/ Hush shoes

God morgon babes! Jag vaknade vid 6 imorse igen, vad är grejen haha! Ganska mysigt iallafall, tända massa ljus, kolla nyhetsmorgon och dricka kaffe. :-) Nu börjar det bli ljust ute så snart dags för promenad. Fortfarande ledsen över att dom har stängt av min vanliga promenad-rutt, nu går jag till hamnen för att komma till vattnet vilket också är härligt men inte lika härlig som min “gamla”. Här kommer outfiten jag hade på mig i inlägget för någon dag sedan, jag ÄLSKAR dessa byxor. Jag vill alltid ha väldigt låånga utsvängda byxor men har haft svårt att hitta det, men nu hittade jag dessa. Så fina och sköna! Och hur söt är den här väskan? Var tvungen att beställa den, som ni vet är jag svag för “speciella” väskor, haha! ;-) Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi sen, PUSS <3

//Good morning babes! I woke up at 6 this morning again, what’s going on haha! Pretty cozy though, light lots of candles, watch the morning news and have coffee. :-) Now it’s getting bright outside so it’s soon time for a walk. Still sad about them closing my regular walk-way, now I’m walking to the port to get to the water which is also nice but not as nice as my “old” one. Here’s the look I wore a day ago, and I LOVE these pants. I always want very loong wide pants but I’ve had a hard time finding it, but now I found these. So pretty and comfy! And how cute is this bag? I had to order it, as you know I’m weak when it comes to “special” bags, haha! ;-) Hope you’re having a great friday and I’ll talk to you later, HUGS <3

17 reaktioner på “MINI SHOPPING BASKET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.