Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:03 | December 15, 2017

MINI SHOPPING BASKET

Max&CO blazer (sold out!)/ Designers Remix sweater/ Carolina Machado pants (here!)/ Savas Milano bag (here!)/ Hush shoes

God morgon babes! Jag vaknade vid 6 imorse igen, vad är grejen haha! Ganska mysigt iallafall, tända massa ljus, kolla nyhetsmorgon och dricka kaffe. :-) Nu börjar det bli ljust ute så snart dags för promenad. Fortfarande ledsen över att dom har stängt av min vanliga promenad-rutt, nu går jag till hamnen för att komma till vattnet vilket också är härligt men inte lika härlig som min “gamla”. Här kommer outfiten jag hade på mig i inlägget för någon dag sedan, jag ÄLSKAR dessa byxor. Jag vill alltid ha väldigt låånga utsvängda byxor men har haft svårt att hitta det, men nu hittade jag dessa. Så fina och sköna! Och hur söt är den här väskan? Var tvungen att beställa den, som ni vet är jag svag för “speciella” väskor, haha! ;-) Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi sen, PUSS <3

//Good morning babes! I woke up at 6 this morning again, what’s going on haha! Pretty cozy though, light lots of candles, watch the morning news and have coffee. :-) Now it’s getting bright outside so it’s soon time for a walk. Still sad about them closing my regular walk-way, now I’m walking to the port to get to the water which is also nice but not as nice as my “old” one. Here’s the look I wore a day ago, and I LOVE these pants. I always want very loong wide pants but I’ve had a hard time finding it, but now I found these. So pretty and comfy! And how cute is this bag? I had to order it, as you know I’m weak when it comes to “special” bags, haha! ;-) Hope you’re having a great friday and I’ll talk to you later, HUGS <3


16 kommentarer17 kommentarer om “MINI SHOPPING BASKET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • You look amazing. I like how you styled your outfit, very creative and fun!
  Have a great day. Happy Friday!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Thanks babe <3 Xx

  Reply
 • Å, så fine bilder av deg! klem <3 god helg!

  Reply
 • Tack sötnos <3 Detsamma till dig! KRAM!

  Reply
 • The proportions on this outfit are so cool! Loving the wide pants and long slim coat. The bag is reminding me of a little bag I used to have. It was light pink printed silk covering what looked like a Chinese to go container.

  Reply
 • Love the flared jeans! Xx
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Åh… vilken fin väska, den passar dig som handen i handsken :) Saknar dig min underbara, ser fram emot att ses om ngr dagar. Puss o kram från din mamma <3 <3 <3

  Reply
 • Tack mammi <3 JAA längtar massor!! PUSS!

  Reply
 • Att hitta riktigt långa byxor kan vara så svårt!! Själv är jag nästan 1,80 och det är i princip omöjligt att hitta i butik men både Asos och Zalando har kategorier som heter “tall” där man hittar lite längre plagg! ;-)

  Reply
 • Ja jag är ju bara 170, men har långa ben jämfört med överkroppen så det ska jag spana in!! :D Tack för tips babe! Xx

  Reply
 • Åh älskar!!

  Reply
 • Gillar den väskan

  Reply
 • You look amazing! I love the blazer on you.
  I tried a similar one the other day but because I am quite short it didn’t fit me at all.
  I looked like a retired gangster…

  Reply
 • Är det Cap Martin-leden du menar? Är också såå irriterad över det! Har börjat gå Cap d’ail-leden istället, den är ju dock lite kortare och tråkigare… men också fin längs med havet :-)

  Reply
 • Jaa exakt, så sur för det haha! Jag letar nya vägar hela tiden, men nu går jag till hamnen och längs vattet tills det tar slut. ;-)

  Reply
 • the perfect blazer

  http://7-sevendays.blogspot.it/

  Reply