Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:23 | December 16, 2017

TRAINING WEEK

Back on track this week – and it feels great!  Photos by Oskar Bakke for Gymshark!

God morgon hjärtan! Morgonpigga Janni här, haha! ;-) Fattar inte vad som händer, vaknade alltså innan klockan 6 imorse… Jag gick och la mig vid 22, så det kanske har med det att göra. Jag har redan varit på promenad och kört ett 30-minuters träningspass här hemma. Jag har ju varit så sjukt trött senaste tiden när jag reste och jobbade som en galning (dom senaste två månaderna typ), jag hann inte träna och åt dåligt. Sen åkte jag till Marbella, tog det lugnt, vilade och försökte äta bra mat igen. Nu har jag varit i Monaco i över en vecka och jag har mått så bra av att vara här. Jag blir så lugn och får bra rutiner. Jag har gått promenader och så har jag tränat något varje dag, antingen bara utfall eller body weight-pass. Jag tror det är därför jag är tillbaka till morgonpigga jag igen, jag mår bra här. :-) Varför ska det vara så svårt att hålla i rutiner man mår bra av när man reser? Det känns ibland omöjligt. Då ska jag gå tillbaka och läsa det här inlägget så jag förstår, haha! Hoppas ni har en fin start på den här helgen babes, PUSS <3

//Good morning loves! Early bird Janni here, haha! ;-) I can’t understand what is going on, I woke up before 6 this morning… I went to bed at 10pm, so it might be because of that. I’ve already been out for a walk and did a 30 minute workout out home. I’ve been so tired lately when I traveled and worked as a crazy person (the last two months), I didn’t have time to train and ate bad. Then I went to Marbella, took it easy, rested and tried to eat good food again. Now I’ve been in Monaco for over a week and I’ve felt so good here. I get calm and have good routines. I’ve been out for walks and I’ve been doing some kind of training every day, either just walking lunges or a body weight workout. I think that’s why I’m back with being early bird me again, I feel so good here. :-) Why is it so hard to keep up with routines that makes you feel good when you travel? Sometimes it feels impossible. Then I’m gonna look back at this blogpost so I remember, haha! Hope you’re having a great start of this weekend babes, HUGS <3


13 kommentarer13 kommentarer om “TRAINING WEEK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad önskar du dig i julklapp? :)

  Reply
 • Absolut ingenting faktiskt, jag önskar mig att fira med min familj vilket jag kommer! :-) Sen kanske en vit jul då, vi ska fira i Sverige för första gången på evigheter… KRAM!

  Reply
 • Great post and motivation, I wish to workout more as well. Thanks for sharing, Janni.
  Have a wonderful weekend!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • I’m glad you get motivated!! :-) Same to you babe! Xx

  Reply
 • I love this look! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Så snygga träningskläder!! :)

  Reply
 • Och så sköna!! ;-) Xx

  Reply
 • En fråga av nyfikenhet. När du upplever hur bra du mår av ha denna ro med rutiner och vara på samma plats, att liksom vara hemma och ha sitt, känner du inte att du vill hålla dig vid det då? :) kram!

  Reply
 • Jo absolut känner jag det, men jag vet också att jag blir lätt rastlös. ;-) Men absolut, nästa år har jag sagt åt mig själv att dra ner rejält på resandet. Problemet är bara att 98% av resorna är för jobb, så inget jag kan styra… Kram!

  Reply
 • Hej Janni! Kan du inte lägga upp fler träningstips och workout videos, som du gjorde förr? Tycker det har blivit lite enformigt på bloggen på senaste, hade varit jättekul att följa med mer i flytten, inredning och tankar kring bröllop också. Ha en toppenhärlig jul och nyår!

  Reply
 • Absolut kan jag det, men det är svårt när man är själv och inte kan fota. ;-) Nu när Jon kom tillbaka har vi bara sprungit och gått promenader, men ska absolut försöka skriva mer om det! Inredning/bröllop kommer det bli mer av framöver, I promise!! Xx

  Reply
 • Love the look. What size do you wear in gymshark pants?

  Reply