NIGHT ACTIVITY

Last nights activity – snow spark! <3

God morgon hjärtan! Äntligen på plats i vinterland, vi kom fram till Mora på eftermiddagen och blev välkomnade med färdig mat på bordet. Drömmen! <3 Vi åt gott, hängde i huset och sen åt vi lite till. :-) På kvällen efter middagen drog vi ut med sparkarna (hur säger man?), och det var det roligaste jag gjort på länge haha! Jag tror aldrig jag åkt spark förut, men det var verkligen min grej. Vi skulle ut med hunden så det blev en runda i snön och kylan och jag njöt så mycket. Glömde till och med bort att jag hade en blogg efteråt så jag glömde bort att blogga. Antar att det är okej såhär när det är familj/jultider. ;-) Jag blev så glad när jag insåg att vi kommer få en vit jul, jag hoppades på det men vågade inte riktigt tro på det. Nu har vi ätit en lång frukost och ska snart ta oss ut en sväng, jag njuter varje sekund här. Hörs senare, PUSS <3

//Good morning loves! Finally in winter land, we arrived to Mora in the afternoon and got welcomed with food on the table. The dream! <3 We had food, hung out in the house and than we ate some more. :-) At night after dinner we went out with the sparks (not sure how to translate?), and it was the most fun I’ve had in a long time haha! I don’t think I’ve ever been on a spark before, but it was my thing. We were going out with the dog so we went for a ride in the snow and cold and I enjoyed it so much. Even forgot that I have a blog and totally forgot to blog. I guess it’s ok now when we have family/Christmas time. ;-) I got so happy when I realized that we will have a white Christmas, I was hoping for it but I didn’t really think it would happen. Now we’ve just finished a long breakfast and will soon head out for a while, I enjoy every second here. Talk later, HUGS <3

27 reaktioner på “NIGHT ACTIVITY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.