CHRISTMAS EVE

Christmas food and family time <3

God morgon hjärtan! Vi kom precis innanför dörren efter en riktigt snöig promenad. Det vräker ner här utanför, wow! Jag beställde ju en vit jul så det fick jag. ;-) Vi bestämde oss för att stanna här en dag till pga snön (mycket köer), så vi åker tillbaka till Sthlm imorgon och direkt till flygplatsen typ. Här är lite bilder från julafton, jag insåg att jag mest fotade maten… Haha! Bara det som tog mitt fokus. ;-) Vi hade så mysigt och kul så jag glömde helt bort att fota något annat. Vi började med sill/kalla förrätter och sen blev det varmrätt med allt det vanliga. Så gott allting! Jag älskar julmat även om jag känner mig ganska nöjd med det efter en middag. Julgodiset däremot, det tröttnar man inte på lika snabbt haha! Snart ska vi ut och skotta snö, det har snöat massor redan! PUSS <3

//Good morning loves! We just got back home after a very snowy walk. It’s puking down snow outside, wow! I ordered a white Christmas so I got it. ;-) We decided to stay here for an extra day because of the snow (lots of traffic), so we’re heading back to Sthlm tomorrow and straight to the airport. Here are some pics from Christmas eve, I realized I mostly took photos of the food… Haha! The only thing I was focusing on. ;-) We had such a great and fun time so I totally forgot to shoot anything else. We started with herring/cold starters and then we had the main course with all the regular things. Everything was so good! I love Christmas food even if I feel pretty done with it after one dinner. The Christmas candy on the other hand, that I can eat more of haha! Now we’re gonna go out and shovel some snow, there’s a lot of it already! HUGS <3

13 reaktioner på “CHRISTMAS EVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.