WINTER WONDERLAND

Snow snow snow in Mora yesterday – the best feeling! <3

Hej hjärtan! Förlåt för sen bloggning idag, men dagen har gått i ett… Vi vaknade tidigt, åt frukost och hoppade direkt in i bilen mot Stockholm. Vi lämnade av min lillebror och sen fortsatte vi mot stan med morfar som åkte med oss. Efter det mötte jag upp Klara för en snabb fika (vi hinner aldrig ses och jag saknar henne alltid!) så jag ville prioritera det innan vi åkte till Arlanda där vi är nu. :-) Inceckade och klara för att åka till Köpenhamn där vi ska sova inatt innan ett tidigt morgonflyg till Marocko. Så peppad på lite sol och värme! Jag hade önskat mig en vit jul däremot och det fick jag verkligen. Igår var det värsta snövädret i Mora så vi gick ut på promenad och njöt. När det är kallt och massa snö så älskar jag vintern! Känner mig som ett barn igen. :-) Vilken underbar julhelg vi har haft, så välbehövligt och otroligt mysigt. Nu bär det av på nästa grej och jag är så peppad! Hörs imorgon innan vi flyger, PUSS <3

//Hey loves! Sorry for late blogging today, but the day flew by… We woke up early, had breakfast and went straight in the car towards Stockholm. We dropped off my little brother and then we continued to town with my grandpa who went with us. After that I met up with Klara for a coffee (we almost never have time to see each other and I always miss her!) so I wanted to prioritize that before we went to the airport where we are now. :-) Checked in and ready to go to Copenhagen where we will sleep one night before an early morning flight to Morocco. So excited for some sun and heat! I wished for a white Christmas though and I really got one. Yesterday it was a crazy snow weather in Mora so we went out for a walk and enjoyed it. When it’s cold and lots of snow I love winter! I feel like a kid again. :-) We’ve had an incredible Christmas weekend, so needed and so cozy. Now we’re off for the next thing and I’m so excited! Talk tomorrow before we fly, HUGS <3

12 reaktioner på “WINTER WONDERLAND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.