BRIGHT ORANGE

Na-kd sweater (here!) -adlink/ For Love&Lemons pants (here!)/ Shoes and bag from Morocco

God morgon babes! Jag är lite mer levande idag, men jag har huvudvärk som är värre än någonsin… Så fort jag ställer mig upp måste jag blunda för att det känns som ögonen ska ploppa ut typ, haha! Datorn är inte det bästa då men jag ville bara in och säga hej till er. :-) Här kommer en outfit från Marocko, enkel och skön. Jag köpte dessa skor på marknaden i Marrakech innan vi började vår resa och jag använde dom varje dag, så sköna och funkar till det mesta. :-) Jag älskar att shoppa i andra länder, men oftast funkar bara plaggen på plats och när man kommer hem igen känns plaggen inte alls lika “normalt” att använda, men dessa skor tror jag att jag kommer använda i sommar. Nu ska jag vila lite mer, igår rörde jag mig bara från soffan till sängen och Jon tog hand om mig. Han lagade mat, handlade det jag var sugen på och var världens bästa. <3 Hörs lite senare, PUSS!

//Good morning babes! I’m a bit more alive today, but I have a headache that’s worse than ever… As soon as I stand up I have to close my eyes because it feels like my eyes will pop out, haha! A computer is not the best because of that but I just wanted to check in here and say hi to you. :-) Here’s an outfit from Morocco, simple and comfy. I bought these shoes on the market in Marrakech before we started our trip and I used them every day, so comfy and works with everything. :-) I love to shop in different countries, but usually the pieces just work in that country and when you’re back home again the pieces doesn’t feel “normal” to use, but I actually think I will use these shoes next summer. Now I’m gonna rest some more, yesterday I just moved from the couch to the bed and Jon took care of me. He cooked food, bought whatever I wanted and he was just the best. <3 Talk later, HUGS!

11 reaktioner på “BRIGHT ORANGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.