Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:54 | January 7, 2018

DESERT CAMP

Our home in the desert – tents right by the sand dunes. <3

God morgon hjärtan! Jag känner mig äntligen levande igen, yeey! Inte hundra procent men nästan, underbar känsla. Jag ska uppskatta varenda dag jag är frisk from nu, jag vet att man alltid säger det efter man varit sjuk men glömmer det lika snabbt… Jag ska verkligen försöka den här gången! ;-) Här kommer lite bilder från vårt camp i öknen, det var så häfigt att bo där! Det var uppbyggda “tält” som hade sängar och var så mysiga. Vi hade även ett litet hus där vi åt all mat, och en liten skrubb med toaletter och några duschar. Jag duschade inte när jag var där dock, det var knappt rinnande vatten (och kallt!) så jag skippade det. Kändes väldigt bra när vi kom till en riktig dusch några dagar senare och jag skrubbade av allt, haha! Det var en otroligt häftig upplevelse, supervarmt och härligt på dagarna och man kunde springa upp till sanddynorna och kolla ut, åka sandboards, rulla ner i dom här bollarna (platsbollen på tredje bilden, haha) och se solnedgången från toppen av sandbergen som låg 5 minuters promenad bort. På nätterna var det kallt men då kunde man kramas så blev det varmt. :-) Det enda negativa var väl att det var sand överallt, det var seriöst sand i vår säng här hemma, vi hade väl kvar sand i håret och väskorna haha! Om ni någonsin får chansen – gör detta! PUSS <3

//Good morning loves! I finally feel alive again, yeey! Not a hundred procent yet but almost, lovely feeling. I’m gonna appreciate every day I’m healthy from now on, I know you always say that after being sick but also forget it quickly… I will really try this time though! ;-) Here are some pics from our camp in the desert, it was such a cool experience to stay there! It was “tents” with beds that was so cozy. We also had a small house where we ate the food, and a smaller house with toilets and showers. I didn’t shower when I was there though, the water was more dripping (and cold!) so I skipped it. Felt very good when we came to a real shower a few days later and I got to scrub my entire body, haha! It was such a cool experience, super hot and nice during the day and you could run up a sand dune and look out, go on sand boards, roll down in these balls (the plastic ball on the third pic, haha) and watch the sunset from the top of a sand dune 5 minutes walk away. At night it got cold but then you could cuddle so it got warm. :-) The only bad thing was that there was sand everywhere, we seriously had sand in our bed at home, guess we brought some home in our hair and bags haha! If you ever get the chance – do this! HUGS <3


14 kommentarer14 kommentarer om “DESERT CAMP”

  Your posts about travel are so inspiring! Just wish I could go to Morocco right now aha :)
  Hope you’re felling better now <3

  Reply

  Hej Janni!

  Jag har en fråga, Vad använder du för inställning när du fotar, fotar du i RAW eller vanligt format? Det är ju så himla bra kvalitet i bilderna på din blogg!

  Du är så himla inspirerande, älskar dig och allt du gör!

  Reply

  The photos of the sand dunes look fascinating. I’d like to travel to Morocco someday. I’m glad that you are feeling better now, Janni. Did you ever think that maybe you ate bad food and had food poisoning?

  Reply

  You should go, it’s such an amazing place!! I think it was something going around, a lot of people from our group got sick at the same time… :-( Xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här