TULUM VLOG

Tulum vlog – this is paradise! <3    Video in collaboration with Daniel Wellington.

Heej hjärtan! Jag sitter här på ett cafe och har precis beställt in en acai-bowl med mina ladies Becca och Anna. Internet funkar bara här därav den sena uppdateringen. ;-) Jag flyttade igår till Maxa Camp där dom jobbar, så jag har sovit i ett lyxigt tält inatt. Glamping kallar dom det, så mysigt! :-) Dushade under palmträden imorse och det var riktigt härligt! Här är en vlogg från Jon’s sista dag här i Tulum, såhär har i princip alla våra dagar sett ut. Så härligt har det varit, inte mycket action men så mycket fint att titta på och bara njuta av dagen. Hoppas ni gillar den! Idag åker jag vidare till Cancun där jag sover inatt, imorgonbitti går mitt flyg tidigt så det kändes skönare att bo vid flygplatsen. :-) Hörs senare, PUSS <3

//Heey loves! I’m here at a café and I just ordered an acai bowl with my ladies Becca and Anna. Internet only works here hence the late update. ;-) I moved to Maxa Camp yesterday where they work, so I’ve slept in a luxury tent last night. They call it glamping, so cozy! :-) I showered under the palm trees this morning and it was so amazing! Here’s a vlog from Jon’s last day here in Tulum, this is how almost all our days looked like. It’s been so amazing, not a lot of action but so many beautiful things to look at and just enjoy the day. Hope you like it! Today I’m heading to Cancun where I will sleep tonight, tomorrow morning my flight is early so it felt better to sleep by the airport. :-) Talk later, HUGS <3

30 reaktioner på “TULUM VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.