SRI LANKA VLOG + MAKE UP TUTORIAL

This post is in collaboration with Isadora.

Vlog from our day in Sri Lanka – with a quick beachy make up tutorial. 

Find links to all the products I use HERE!

Hej hjärtan! Äntligen dags för en ny vlogg, och det tog riktigt lång tid att ladda upp haha! ;-) Jag filmade hela dagen och visar er även hur jag sminkar mig när jag väl sminkar mig på tropiska ställen. Jag gjorde videon tillsammans med Isadora och jag provar deras nya produkter Cover Up Long-Wear Cushion Concealer (älskar den gröna och peach!) och även deras nya mascara Grand Volume Lash Curler (bilder nedan). Så kul med nya produkter, speciellt för mig som bara använder samma jämt. Det nämner jag även i videon, en ansiktskräm med lite färg som jag använt i säkert två år… Min favorit haha! Hoppas ni gillar videon, ni får se lite surfing, vart vi bor osv osv. :-) Nu ska vi faktiskt ta oss till en strand lite längre bort, vi kände att det var dags att utforska lite nu när vi har varit här i några dagar. Det var skönt att landa och bara andas ut däremot, det är lite det den här resan går ut på. PUSS <3

//Hey loves! Finally time for a new vlog, and it took a while to upload haha! ;-) I filmed all day and I also show you how I do my make up when I do wear it for once in tropical places. I did this video together with Isadora and I’m trying their new products Cover Up Long-wear Cushion Concealer (love the green and peach!) and also their new mascara Grand Volume Lash Curler (pics of these below). So much fun with some new products, especially for me who just uses the same things all the time. I also mention this in the video, a face cream with some tint that I’ve used for probably two years… My favorite haha! Hope you like the video, you get to see some surfing, where we stay etc etc. :-) Now we’re actually heading to another beach further away, we felt that it was time to explore a but now when we’ve been here for a few days. It was nice to land a bit and just breathe though, that’s what I wanted during this trip. HUGS <3

9 reaktioner på “SRI LANKA VLOG + MAKE UP TUTORIAL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.