SURFING FROM ABOVE

Sunset surfing in Sri Lanka <3

Good morgon babes! Jag sitter på arlanda och ska snart flyga. Riktigt skön tid att flyga faktiskt, jag kunde ha en lugn morgon med syster och Livia innan det var dags att åka. :-) Jag hann till och med äta frukost innan vilket jag alltid föredrar än att äta på flygplatsen. Nu har jag köpt med mig lite snacks och ska redigera klart min sista vlogg från Sri Lanka på flyget tänkte jag. Då ska ni få se mer från kvällen ovan – drömmen! Det var verkligen den finaste kvällen vi hade där, vi bestämde oss för att surfa och det blev så vackert. Vi skrattade så mycket och körde på samma vågor hela tiden. Det är alltid roligare att åka på samma våg tycker jag. ;-) Jag hoppas jag hinner klart så ni får vloggen ikväll! Det har varit några väldigt mysiga dagar i Stockholm även om det var en kort vistelse, men nu ser jag fram emot att komma hem i några dagar. Jag fyller år på onsdag också så ska ladda inför det. Jag älskar födelsedagar, haha! PUSS, hörs i Monaco nästa gång <3

//Good morning babes! I’m at arlanda airport and will soon fly. Really nice time to fly actually, I could have a calm morning with my sister and Livia before it was time to leave. :-) I even had time to eat breakfast before and I always prefer that than eating at the airport. I just bought some snacks and I will edit the last vlog from Sri Lanka on the flight. Then you will see more from the night above – the dream! It was the most beautiful night we had there, we decided to surf and it turned out to be such a pretty night. I laughed so much and we went for the same waves all the time. It’s always more fun to go on the same wave in my opinion. ;-) I hope I will finish the edit so you can watch the vlog tonight! It’s been a few cozy days in Stockholm even if it was a short trip, but now I look forward to coming home for a few days. My birthday is on wednesday so I’m gonna prepare for that. I love birthdays, haha! HUGS, talk to you in Monaco next time <3

11 reaktioner på “SURFING FROM ABOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.