FLOWER DRESS

My first Coachella look – Gina Tricot glasses/ Lovers + Friends dress/ Gucci bag/ Saint Laurent shoes

Good morgon babes! Wow, vilken kväll vi hade igår. SÅ satans kul! Både Kygo och The Weeknd på samma kväll. <3 Vi dansade oss svettiga till Kygo vilket var höjdpunkten på hela kvällen. :-) Ikväll är det Beyoncé vilket jag ser fram emot. Det här är min look för första festivaldagen iallafall, kändes väldigt festivalig haha! Den här klänningen kommer bli så fin till beachclubs i sommar med någon härlig bikini under. Det är så varmt här på dagarna så en klänning med hål i rakt igenom var ett bra val, tills det blev kväll och kallt men då dansade jag tills benen inte orkade mer så höll värmen rätt bra. ;-) Vi kom hem runt 2 så det blev inte så många timmars sömn inatt, men förhoppningsvis kan en dusch och lite mat fixa det. Idag är det Revolve-fest och efter det festivalen, fullt upp men väldigt kul! :-) Puss och kärlek <3

//Good morning babes! Wow, that a night we had yesterday. SO much fun! Both Kygo and The Weeknd on the same night. <3 We danced until we were sweaty when Kygo was playing which was the highlight of the night. :-) Tonight it’s time for Beyoncé which I’m looking forward to. This was my look for the first festival day anyhow, felt very “festivaly” haha! This dress will be so pretty for beach clubs this summer with a nice bikini under it. It’s so hot here during the day so a dress filled with holes was a great choice, until it turned in to night and it got cold but then I danced until my legs couldn’t handle it anymore so I kept the heat pretty well. ;-) We got back to the hotel around 2 so we didn’t sleep that much, but hopefully a shower and some food can make that better. Today we have the Revolve party on the schedule and then the festival, pretty busy but very fun! :-) Kisses and love <3

13 reaktioner på “FLOWER DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.