PIZZA DELIVERY

Yesterday at Revolve’s party – pizza with my swedish ladies <3

God morgon babes! <3 Eller ja, god morgon från oss och god kväll till er. ;-) Vi vaknade för ett tag sedan och imorse fick jag håret fixat, så skönt! Jag körde på en fläta på ena sidan med lite glitter, typ som jag hade en av dagarna förra året (se här!). Igår körde jag på en skön och enkel outfit, klänning och två flätor på huvudet som jag gjorde i sista sekunden för att jag var trött på att få det i ögonen haha! Det är faktiskt svårt att göra inbakade flätor mitt på huvudet på sig själv, men som tur var såg jag inte hur dom såg ut uppifrån… ;-) Vi hängde på Revolve-festen igår innan vi åkte vidare till Coachella. Vi hängde i skuggan (det var SÅ varmt i solen!), åt pizza, drack någon drick och träffade massa vänner. <3 Vi är många svenskar här vilket är superkul, vi hänger hela kvällarna och dansar, snackar och njuter. Idag är det sista dagen, och det är faktiskt ganska skönt. Man blir trött av sena kvällar och fest, även om man inte dricker så mycket. ;-) Hörs imorgon, då ska jag försöka vara back on track här med lite mer updates. Tiden finns liksom inte till då jag måste försöka prioritera några timmars sömn iallafall. PUSS <3

//Good morning babes! <3 Oh well, good morning for us and good night for you. ;-) We woke up a while ago and this morning I got my hair done, so nice! I went for a braid on one side with a bit of glitter, almost like I had one of the days last year (see it here!). Yesterday I went for a comfy outfit, a dress and two braids on my head that I made last second because I was tired of getting it in my eyes haha! It’s actually pretty hard to make braids on the top of your head on your own, but luckily I didn’t see how they looked from above… ;-) We hung out at the Revolve party before we went to Coachella. We hung out in the shade (it was SO hot in the sun!), had pizza, a drink and saw so many friends. <3 We’re a big group of swedes here which is super fun, we hang out at night and dance, drink, talk and enjoy. Today’s the last day, and it’s actually pretty nice. You get tired from late nights and party, even if you don’t drink that much. ;-) Talk tomorrow, I’ll try to get back on track here with more updates. The time is not there now since I have to prioritize a few hours of sleep at least. HUGS <3

12 reaktioner på “PIZZA DELIVERY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.