WHITE ON WHITE

Nelly glasses (here!) and pants (here!)/ Gina Tricot top (here!)/ Rough Studios bag/ Pull&Bear shoes  – adlink

Hej babes! Fullt ös här borta, massa kul som händer. :-) Igår provade vi mat och åt i typ 4 timmar non stop, efter det provade vi vilka drinkar vi ville ha på menyn osv osv. Det finns så många roliga sätt att planera mat och dryck på ett bröllop, vi kommer inte gå för det traditionella då vi är ganska otraditionella haha! Efter det åkte vi ut till våra vänners båt där det väntade middag (det hade vi bokat in dagen innan, om vi visste hur mycket mat vi skulle äta innan så kanske vi hade bokat in filmkväll istället), så mysigt att hänga på en båt igen. Det kändes verkligen som sommaren äntligen hade kommit hit. Jag såg ut som ovan, körde på helvitt för att få lite bröllopsfeeling. ;-) Mina absoluta favoritbyxor hittar ni ovan, jag har ett par liknande från Zara som jag haft all evighet men dom har blivit så smutsiga vid fötterna och det går inte bort så nu har jag äntligen hittat ett par nya. :-)) Idag har jag varit iväg på plåtning hela förmiddagen, jag ska visa er när det är klart! Något annorlunda och kul! En till sak – imorse blev Jon kidnappad (svensexa…), så mitt uppvaknade imorse får ni se på hans vlogg snart. En riktig chock-start på dagen, haha! Hörs sen, PUSS <3

//Hey babes! Full gas over here, lots of fun things going on. :-) Yesterday we tried food and ate for about 4 hours non stop, after that we tried what drinks we wanted on our menu etc etc. There’s so many fun ways of planning food and drinks for a wedding, we won’t go for the traditional since we’re pretty nontraditional haha! After that we went to our friends boat where we had dinner (we booked that the day before, if we would’ve known how much food we would eat before that we might have scheduled a movie night instead), so cozy to hang out on a boat again. It truly felt like summer finally arrived here. I looked like above, went for all white to get some wedding feelings. ;-) You’ll find my absolute favorite pants above, I have a similar pair from Zara that I’ve had forever but they’ve gotten dirty on the ends and I can’t get it off so now I finally found a new pair. :-)) Today I’ve been away for a photo shoot all day, I’ll show you when it’s done! Something different and fun! One more thing – Jon got kidnapped this morning (bachelor party…), so you’ll see my wake up this morning  on his vlog soon.  A true shock-start of the day, haha! Talk later, HUGS <3

19 reaktioner på “WHITE ON WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.