COACHELLA VLOG

This year’s Coachella was crazy – had so much fun! Find links to my outfits under the video on YT, here!

Hej babes! Här kommer ÄNTLIGEN Coachella vloggen! :-) Sorry för att den dröjt lite, jag hade inte räknat med att bli sjuk och så sliten som jag blev efter… Haha! Här är den iallafall och den blev ganska lång, jag filmade lite varje dag så ni får hänga med under hela helgen. Fester, pool partyn, vänner, massa outfits, skratt och grym musik. Det summerar den helgen ganska bra. :-) Hoppas ni gillar den! Nu har jag suttit framför datorn alldeles för länge så nu ska jag ut i solen och försöka sola lite. Jag blir så rastlös så jag har knappt solat något sedan jag kom hit… Nu vill jag få tillbaka lite bränna igen! ;-) Hörs sen babes, PUSS <3

//Hey babes! Here’s FINALLY my Coachella vlog! :-) Sorry for taking so long, I hadn’t planned to be sick and so destroyed afterwards as I got… Haha! Here it is anyhow and it ended up being pretty long, I filmed a bit every day so you’ll get to come along all weekend. Parties, pool parties, friends, lots of outfits, laughs and great music. That sums up that weekend pretty well. :-) Hope you like it! Now I’ve been sitting in front of the computer way too long so I’m gonna go out in the sun and try to tan a bit. I get so restless so I’ve barely been in the sun at all since I came here… Now I want to get my tan back again! ;-) Talk later babes, HUGS <3

11 reaktioner på “COACHELLA VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.