MORNING WORKOUT

Vi startade dagen med en sväng till gymmet – det här var innan och då var vi peppade och glada… ;-)

//We started the day with a trip to the gym – this was before and we were excited and happy… ;-)

Pappa har kört med en tränare, Richard, i några månader och nu har killarna kört nästan varje dag här. Jag har inte följt med innan eftersom jag varit sjuk, men idag bestämde jag mig för att köra! Det stod ben på schemat, och såhär kan man också köra om man inte orkar lägga på mer vikt haha!

//My dad has been working out with a trainer, Richard, for a few months and now the guys have been doing it almost every day. I haven’t been able to join since I’ve been sick, but today I decided to join! We had legs on the schedule, and this is how you can do if you don’t have the energy to add more weight haha!

Jon körde hårt, så duktig! Svettigt var det…  //Jon pushed it hard, he’s so good! It was sweaty…

Efter X antal benböj (tappade räkningen haha) så blev det några maskiner. Stackars mina ben imorgon, har ju inte kört ett tungt benpass på evigheter. Skönt var det iallafall! :-)

//After X amount of squats (I couldn’t keep track after a while) I used some machines. I feel bad for my legs tomorrow, I haven’t done a heavy leg workout in ages. It felt good anyhow! :-)

Som sagt, svettigt i pauserna mellan övningarna. Haha! //As I said, sweaty during the break between exercises. Haha!

Fräscht gäng efter att Richard totalt kört slut på våra ben, haha! SÅ kul att köra ihop, man blir så mycket mer peppad då. Nu är jag dock helt slut i benen, så när jag nu ska ställa mig upp och gå till duschen så får vi se hur det går. ;-) Planen för dagen är att ha möte i huset med några som kanske ska inreda vårt hus, vi åkte till en butik här i närheten igår och jag ville ha exakt den känslan i huset. Bokade in ett möte för idag så det ska vi göra snart! Efter det ska vi till vår bröllopslokal och testa menyn, SÅ spännande!! :-) Hörs sen babes, PUSS <3

//Fresh gang after Richard totally killed our legs, haha! SO fun to do it together, you get so much more pumped then. Now I’m totally exhausted in my legs though, so when I’m about to stand up now and walk to the shower we’ll see how it goes. ;-) The plan for the day is to have a meeting in the house with two girls that might do the interior in our house, we went to a store nearby yesterday and I want that exact feeling in the house. Booked a meeting for today so we’re heading to that soon! After that we’re going to our wedding location to try the menu, SO exciting!! :-) Talk later babes, HUGS <3

12 reaktioner på “MORNING WORKOUT”

 • Mireia says:

  Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • CC says:

  Marbella <33333

 • Felicia says:

  Varför är du så opersonlig på dina sociala medier och visar aldrig känslor, dåliga dagar eller liknande? Har bland annat knappt sett dig skriva något alls om Tims bortgång, och du kände honom väl? Hela världen har sörjt denna vecka. Så viktigt att kunna visa upp dåliga dagar också samt när man mår dåligt. Att alltid ha så perfekta liv kan trigga folk. Det kan få folk att tro att alla är så lyckliga och lever så perfekta liv medan de själva mår jättedåligt och känner sig totalt ensamma i det. Psykisk ohälsa måste uppmärksammas och jag tycker att alla influencers och människor som syns mycket i media måste visa att det är okej att må dåligt.

  • janni says:

   Jag är personlig men inte privat, jag har alltid haft så då jag vill kunna leva ett liv utan att alla vet exakt allt om mig. Jag är mer “öppen” på YT, men om jag ska vara ärlig har jag sällan dåliga dagar. Stressad är jag och det skriver jag när jag känner så, men annars är jag nöjd/glad med livet. Jag har skrivit ett helt inlägg om Tim, något jag aldrig brukar göra, men det påverkade mig så otroligt mycket även fast jag inte kände honom. Du kanske inte såg det inlägget, men i vilket fall har jag ingen skyldighet att skriva om något. Det här är min blogg där jag skriver om mitt liv. Jag har min blogg som en “inspiration” för folk att gå in och känna glädje, därav mest positiva inlägg och det är inget jag gör för att ge folk ångest… Det är absolut okej att må dåligt, men om jag inte mår dåligt kommer jag inte försöka skriva det för att få folk att må bättre. Hoppas du förstår hur jag menar, Kram!

 • Liena Snow says:

  You are all so good looking even in the gym after the workout.
  What an exciting day you have! Hope all the meetings and menu tasting is amazing :)
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Honesty, this looks like so much fun! Exercising with others really makes the whole experience 10x better! Have a nice weekend Janni :)

  http://www.beingisabella.com

 • sara nena says:

  good job janni, I should do this too

  http://7-sevendays.blogspot.gr/

 • This sounds nice! I hope you enjoyed it. <3
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

 • Malin says:

  Where is the white dress you had on in jon´s vlog from? Loved it:)

 • Pernille A. says:

  Heiiiii Janni,

  Hvor er din hvite kjole eller klänning som det heter på svensk i Jon sin siste blog fra? :*

Leave a Reply

Your email address will not be published.