LACE ON LACE

Post in collaboration with Gina Tricot.

Outfit from Gina Tricot – Ayla top here! and Tracy lace trousers here!

Hej babes! Här kommer en helvit look – och helt i spets. Kändes nästan som det var bröllop eller studenten på gång, så jag körde på med ett par lace-skor till. ;-) Looken är från Gina Tricot och ni frågar ju ofta om tips till student/studentfiranden/sommarfester så jag tycker den här looken är perfekt. Kanske inte till bröllop då man inte brukar ha vitt om man inte gifter sig, men annars så haha! Jag gillar att det är byxor och en topp, skönt och jag tycker det ser snyggt ut till klackar. Jag tycker absolut man kan ha byxor när man tar studenten också, jag körde på klänning (det var för typ 10 år sedan), men idag hade jag gärna kört på något liknande som detta. :-) Nu kan jag äntligen ge er en rabattkod på Gina Tricot, och det är “Janni20” för 20% rabatt (giltig tom 2/5 online, gäller ej för denim och Anine Bing-kollektionen)! Hoppas ni hittar något ni gillar! PUSS <3

//Hey babes! Here’s an all white look – and totally in lace. Almost felt like I was going to a wedding or graduation, so I went for a pair of lace heels too. ;-) The look is from Gina Tricot and you often ask about clothing inspo for graduation/graduation parties/summer parties so I think this look is perfect. Maybe not for a wedding since you usually don’t wear white if you’re not the one getting married, but otherwise haha! I like that it’s pants and a top, comfy and I think it looks so good paired with a pair of heels. I for sure think you can wear pants when you graduate, I went for a dress (it was like 10 years ago), but if it was today I would probably go for something like this. :-) Now I can finally give you guys a discount code on Gina Tricot, that is “Janni20” to get 20% off (valid until 2nd of may online, not valid for denim and Anine Bing’s collection)! Hope you will find something you like! HUGS <3

17 reaktioner på “LACE ON LACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.