ONE PIECE

Na-Kd earrings (broken ones, so special edition haha)/ Verge Girl jumpsuit

God morgon babes! Hoppas ni har en fin morgon, det har jag. :-) Startade dagen med en promenad med Maxi, han blir glad för motion och jag blir glad för sällskap på promenaden. ;-) Efter det har jag försökt få till en tom inkorg i mailen, men det är svårt en måndag morgon haha! Här är en look från i helgen, jag var ju som sagt på plåtning så jag har inte lyckats så här bra med sminket själv. Det var en sminktjej som sminkade mig inför plåtningen och jag blev så nöjd! Jag älskar ju jumpsuits/playsuits/one pieces och den här är min nya favorit. Den är i linne-tyg och kommer vara perfekt i vår och sommar. Här körde jag barfota men den kommer funka minst lika bra med sneakers, sandaler eller klackar. Såna plagg gillar jag bäst! Nu ska jag göra en kaffe och sätta mig med lite bröllops-grejer, hörs senare. PUSS <3

//Good morning babes! Hope you’re having a great morning, I do. :-) I started the day with a walk with Maxi, he gets happy when he gets some “training” and I get happy when I get company during my walk. ;-) After that I’ve been trying to get an empty inbox on my email, but it’s hard on a monday morning haha! Here’s a look from this weekend, I was at a photoshoot as I mentioned before so I haven’t done this nice make up on my own. It was a make up artist that did it for the shoot and I got so happy with it! I love jumpsuits/playsuits/one pieces and this is my new fav. It’s in a linen material and it will be perfect for this spring and summer. I wore it barefoot here but it will work just as good with sneakers, sandals or heels. Those are the pieces I like the most! Now I’m gonna make some coffee and dig in to some wedding things, talk later. HUGS <3

12 reaktioner på “ONE PIECE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.