CHIMI SHADES

In collaboration with Chimi Eyewear.

Kiwi 001 – find them here!

Peach 004 – find them here!

Acai 006 – find them here!

Guava 004 – find them here!

Berry 005 – find them here!

Hej hjärtan! Vi kom fram till Monaco ganska sent igårkväll, resan gick super men min stackars kille drack för många redbull när han körde och kunde inte sova… Haha! Jag var uppe och redo för dagen vid 06.30, sminkade mig och fixade iordning mig för att fota det ovan. Solglasögon-inspo deluxe! Som ni säkert vet så har jag ju jobbat med Chimi sedan dom startade, det är några vänner som har startat märket och det är så otroligt kul att se hur mycket nytt som kommit. :-) Ovan är 5 olika solbrillor i olika färg och form, dom har 6 styles och alla styles finns i 10 olika färger! Nu när sommaren och solen förhoppningsvis är på gång är det ju alltid kul med lite nya brillor, och om ni gillar några av de ovan så kommer här två olika koder: Janni10 ger 10% off (om ni köper ett par), Janni20 ger 20% off (om ni köper två par eller mer). Hoppas ni hittar några ni gillar! Vilka är era favoriter av dessa? :D PUSS!

//Hey loves! We arrived to Monaco pretty late last night, the trip went super smooth but my lovely man had too many redbull’s when he drove and then he couldn’t sleep… Haha! I was up and ready for the day at 06.30, did my make up and got ready to shoot the above. Sunglass-inspiration deluxe! As you probably know I’ve been working with Chimi since they started, my friends started the brand and it’s so fun to see how many new things they’ve released. :-) Above are 5 different glasses in different colors and forms, they have 6 styles and every style is available in 10 different colors! Now when the summer and sun hopefully is on it’s way it’s always fun with some new shades, and if you like some of the above I’ll give you two codes here: Janni10 gives you 10% off (if you buy one pair), Janni20 gives you 20% off (if you buy two pairs or more). Hope you’ll find something you like! Which one is your favorite out of these? :D HUGS!

35 reaktioner på “CHIMI SHADES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.