TOUCHDOWN PALMA

Finally in Palma! <3 Met up with my love, and I’m here to shoot a campaign with Gina Tricot.

I’m wearing a Gina tricot look (coming soon!)

God morgon babes! Den här gången från Palma, Mallorca! :D SÅ härligt att komma fram till det här stället, även om det tog ett tag… Jag tog morgonflyget från Nice, mötte upp Jon i Barcelona (yeey, äntligen!) och vi skulle ha runt 1 timme på flygplatsen. Flyget blev försenat, och mer försenat och så höll det på. Vi kom iväg 3,5 timme sent så vi kom fram senare än planerat, men vi kom fram till det här stället så då gjorde det inte så mycket. :-) Vi bor på Cal Reiet och det är bland det finaste hotellen jag varit på. Ett så fint och mysigt hus, en superhärlig pool och en magisk vibe. Det är ett retreat här så man blev lugn så fort man tog första steget in här. Underbart! Vi åt middag med hela gänget och det var så kul att se alla igen (känner dom flesta som är med!), sen gick vi och la oss. Idag står plåtning och filmning på schemat för Gina Tricot, jag har ju jobbat med dom sedan jag typ började blogga men aldrig plåtat någon kampanj ihop. Ser fram emot det! :-) Vi hade tid för kaffe/drinkar vid poolen innan middagen, Michan och Riley är här på Mallorca så dom kom och mötte upp oss. Bra dag! Nu – frulle och sen smink. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! This time from Palma, Mallorca! :D SO nice to arrive to this place, even if it took a while… I took the morning flight from Nice, met up with Jon in Barcelona (yeey, finally!) and then we would have one hour at the airport. Our flight got delayed, and more delayed and it kept on adding up. We left off 3,5 hours later so we arrived later than planned, but we arrived to this place so it didn’t do much. :-) We stay at Cal Reiet and it’s seriously one of the nicest hotels I’ve been to. Such a pretty and cozy house, a super nice pool and just a magical vibe. It’s a retreat here so you felt calm the minute you stepped your foot in here. Amazing! We had dinner with the entire crew and it was so fun to see everyone again (I know most of the people here!), and then we went to bed. Today we have photoshoot and filming for Gina Tricot, I’ve been working with them since I started blogging almost but I’ve never shot a campaign for them. I look forward to it! :-) We also had time for coffee/drinks by the pool before dinner, Michan and Riley are here in Mallorca so they came to meet us up. Good day! Now – breakfast and then make up. Talk later, HUGS <3

17 reaktioner på “TOUCHDOWN PALMA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.