A BIT EXTRA

Feels like a new computer, and cute notebooks with texts! <3 From my friend Josefin’s brand Monyay Club (here!).

Good morgon babes! Jag går och lägger mig så tidigt här hemma (seriöst så fort solen går ner, typ 21.30 haha), det betyder att jag vaknar sjukt tidigt… Idag vaknade jag 5.20, vad gör man ens så tidigt? Haha! Jag har iallafall pimpat min dator, och jag ÄLSKAR den!! Jag har ju känt Jossan i några år men vi ses inte alls lika ofta nu när jag inte bor i Sverige längre, jag har alltid tyckt hon är så piffig och hon har alltid massa söta detaljer på allt. Jag har sett hennes nya brand med stickers och söta block, så nu har även jag fått en “piffig” dator, haha! Jag satte klistermärkena lite random på min dator och jag älskar resultatet! Så mycket roligare med en dator som ser ut såhär. :-) Fick även några block, inte för att jag skriver på papper så ofta men nu blev jag sugen på det. ;-) Hett tips om ni vill göra er dator lite extra! Jag ska träffa en PT nu på morgonen på det nya gymmet jag signat upp mig på, man måste göra lite tester innan man får börja träna (typ konditionstest osv), jag vet inte om det är en regel i Frankrike och Monaco men jag vet att Jon sa något liknande om ett annat gym här. Önska mig lycka till! PUSS <3

//Good morning babes! I’m going to bed so early when I’m at home (seriously as soon as the sun goes down, so like 9.30 pm haha), that means I wake up super early… Today I woke up at 5.20, what can you even do that early? Haha! At least I pimped my computer, and I LOVE it!! I’ve known Jossan for a few years but I don’t see her as often now when I don’t live in Sweden anymore, I’ve always though about how she always adds cute stuff and details on everything. I’ve seen her new brand with stickers and cute notebooks, so now I also have a “cute” computer, haha! I just added the stickers randomly on my computer and I love the result! So much more fun with a computer that looks like this. :-) I also got some notebooks, I don’t write on paper that often nowadays but now I feel like it. ;-) Great tip if you want to make your computer a bit extra! I’m gonna meet up with a PT soon at the new gym I signed up for, you have to take some tests before you can start training there (like running etc), I’m not sure if it’s a rule in France and Monaco but I know Jon said something similar about another gym here. Wish me luck! HUGS <3

11 reaktioner på “A BIT EXTRA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.