WEDDING HAIR IDEAS

Some hair inspiration for our wedding – both day and night!

Åååh bröllopsfix nu alltså, har suttit typ hela dagen med det haha! Jag fixade bordsplacering (vi är tvungna att trycka allt snart så det måste bli klart), jag väntar bara på att Jon ska OK:a den innan vi kan checka av den. :-) Vi har en del kvar att checka av på listan, så som typ musik, engångskameror osv osv. Jag har ju träffat min frisör och typ bestämt hur jag ska ha håret så jag tänkte visa er lite av min inspiration. På själva ceremonin kommer jag köra på utsläppt med lite beachy waves och sedan någon typ av fläta framifrån. Jag vill ha en ganska avslappnad frisyr, lite hår ska hänga fram och den ska vara slarvig – men samtidigt se ut som en välgjord frisyr. Förstår ni? Haha! Inspiration ovan, jag har dock ingen håraccessoar som det ser ut nu, jag hade inte tänkt ha det men blev lite sugen nu när jag kollade på alla bilder. På kvällen däremot har jag en “party-klänning”, och då blev jag inspirerad efter bröllopet i lördags (kollade på tv:n). Det var så fint med ett diadem och slöja, så jag har googlat massor men hittar inte det jag har i huvudet. Jag ska se och känna efter om det skulle passa till festen, eftersom jag inte hittade någon bild som jag har i huvudet så tog jag lite olika så ni kan få en bild av vad jag tänker. :-) Vad tror ni? Så slutsats – utsläppt på ceremonin och när jag sedan byter om till fest vill jag ha ett diadem med lite slöja (kanske). Mer wedding-updates coming up, håll ut! PUSS, ha en magisk kväll! <3

//Ooh, all the wedding prep now, I’ve been sitting with it almost all day haha! I planned seating for our dinner (we have to print everything soon so it has to be done!), I’m just waiting for Jon to OK it all before we can check that one off. :-) We have a lot left to check off our list, like music, disposable cameras etc etc. I’ve had a meeting with my hair dresser and almost decided how I will have my hair so I thought I would show you some of my inspiration. During the ceremony I will go for my hair out with beachy waves and then some kind of braid from the front. I want a pretty relaxed look, some hair should hang in the front and it should be messy – but still look like a well made hairstyle. Do you understand what I’m trying to explain? Haha! Inspiration above, I haven’t planned to have a head piece though, but I kinda feel like it now when I’ve seen all these photos. At night when I will wear a “party dress”, I actually got inspired after the wedding this saturday (I watched it on TV). It was so pretty with a head piece and veil, so I’ve been on google a lot but I can’t find what I have in my head. I will see and feel if it would fit for the party, since I couldn’t find a picture how I’m thinking I took a few different ones so you could get a feel of what I think. :-) What do you guys think? So to summarize – hair down during the ceremony and when I later on change in to my party dress I want a head piece with a small veil (maybe). More wedding updates coming up, stay tuned! HUGS, have a great night! <3

24 reaktioner på “WEDDING HAIR IDEAS”

 • Mira says:

  ÅH!! Ser så mycket fram emot att se allt och höra all planering! Hade jag varit du hade jag nog gjort tvärtom, slöja och diadem/krona på cermonin och sedan utsläppt! Men det är ju snyggt vilket som!

 • Caroline says:

  Ang hårsmycken. Det finns ett svensk märke som heter Filucca Lou. Relativt okänt. De gör hårsmycken typ i fen stilen du har ovan. Tror även de gjorde specialbeställningar förr.

 • Netti Starby says:

  Åh vilka fina bröllopsfrisyrer och erat bröllop kommer att bli så magiskt! <3

 • Tiina says:

  Totally get the idea what you have planned for your hair, and it’s just what I really would imagine you to look like and you gonna look amaaaazing! For the evening party a small head piece but maybe without the veil :)
  enjoy the wedding planning and try not to stress (too much atleast, haha)
  Really looking forward seeing pictures and vlogs about your wedding, you are such an amazing couple and you are going to be the prettiest bride ever!

 • Kayla says:

  Love the idea of beachy curls! Think you should rather wear the veil for the ceremony and then for the evening party just a headpiece :) Hope this helped x

 • Kristina says:

  Yeees! Finally wedding updates!:) give us more <3

 • Alltså du kommer bli så vacker, tänk dock på att en slöja kanske begränsar kvällens “festande” om du ska ha den senare på kvällen. Men så himla fina inspirationsbilder

  /Bröllopskoordinatorn <3

 • Mireia says:

  I would wear something Dolce&Gabbana inspired with big earrings and a crown!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • To be honest, I wouldn’t change a word about what you’ve so far described! I really like how your hairdo is going to be very true to your style and like an elevated version of how you normally wear it! The idea of the small veil and headpiece is great! I think it would be a nice edition to the beachy waves. I too got very inspired after seeing the wedding on Saturday. The whole ceremony was perfect, and so is Meghan (and harry to, haha)! I thought she looked so beautiful in here dress, it was very simple and elegant but still had a touch of royalness to it. Her makeup was also very natural which I liked :D

  http://www.beingisabella.com

 • HANNA says:

  Jättefint, men tycker inte slöja på festen hellre en fin tiara

 • Ai says:

  Just my opinion, if you want to wear a veil you better wear it for the ceremony (which is more formal) with your hair up like some pictures above. And for the party (which is less formal) you can go with your hair down with beachy waves and braid like you said. ;)

  • Elise says:

   Just what I was thinking! Honestly, whatever you chose will be great, you’ll look amazing either way? was just thinking that a veil and a diadem maybe would be more suitable for the ceremony, and then a more relaxed look with the hair down for the party☺️ Just a thought! Can’t wait to see your look! So excited for you??

 • Glenn Little says:

  ❤❤❤❤Princess Janni❤❤❤❤
  I would say top left or 2nd one in the middle row. Oh heck you would look beautiful in any of them ??
  ❤❤❤❤Queen Janni❤❤❤❤
  The crowning coming soon ☺
  Til Next time
  Ciao Ciao ??❤

 • Yuna Vergult says:

  I realy love the idea of a little headpiece! Definitely in combination with the beachwedding, maybe you could do something with the flowers and some shells even…
  Beautiful Janni!

 • Liena Snow says:

  I can imagine your hairstyle how you described it and it will be amazing! So so exciting!
  So happy to hear you watched The Royal Wedding I adore Royal family they are like my second family. It was so so incredible wedding so much love, joy, happiness and day filled with most wonderful celebrations. The air in Britain was buzzing from the excitement, I am still buzzing from the joy for Meghan and Harry!
  Can’t wait to see more of your wedding updates :)
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Joanna Magee says:

  Hey Janni, I love your inspiration ideas, the beachy relaxed hair down looks suit you so well, maybe you could add some small delicate flowers into your plait too as well as a beautiful hair piece like the above photos. I also like the idea of the veil, but its generally worn during the cermony, I think if you wore it to the cermony it would work nicer, and then have your hair more relaxed with the added flowers/ hair piece for the after party!

  I can’t wiat to see and hear more! Its so exciting

  Best wishes, Joanna xoxo

 • Catherine says:

  Älskar älskar ÄLSKAR idén! Ungefär som jag föreställer mig jag skulle vilja ha på mitt bröllop i framtiden :)

  Tänkte bara tipsa om ulyana.aster på Instagram, alltid älskat hennes diadem och hairpieces. Det är ju visserligen i Australien men kan tänka mig att hon shippar till Sverige :) Ser så framemot att se hur ditt och Jons bröllop kommer bli! Kramar!

 • Elise says:

  I think it really depends on what your dresses looks like, but i love the idea of flowers and braids!! Think it would be nicer without the veil maybe. Maybe you can add som rings or jewls into the braids to make it more wedding-ish.
  Super excited to see the final look <3

 • Alina says:

  If you should decide for a veil, you should wear it at the ceremony, not the party. The weil is a ceremonial and more conventional piece, so more apropriate in such a context.

 • Sophie says:

  Första bilden tycker jag är otroligt vackert och romantiskt.

 • Nicole says:

  Love the ideas for your hair! But like other people have commented, I think it should be the other way around. The veil and headpiece should be for the ceremony not the party, and the more relaxed look should be for the party.

 • Marie says:

  om du skal ha slør burde du jo ha det på seremonien? Veldig uvanlig om du bare skulle hatt slør på festen syntes jeg. Tror også jon syntes det hadde vært stas med slør. Han blir hvertfall glad når du kommer ned midtgangen med beachy waces ;)

 • Malin says:

  Röstar på slöja under cermonin istället, svårt att behålla slöjan på under festen! Det är också väldigt fint när man går med en slöja som hänger efter en! Känns ännu mer som man är en brud, enligt kompisen som gifte sig förra helgen!

 • Charlotte says:

  Hi Janni, which hairdresser did you choose? You have any tips? I am getting married in Marbella as well, but belgian :) thanks so much!💙

Leave a Reply

Your email address will not be published.