PICNIC LUNCH SPOT

One stop on our road trip was in San Sebastiano where we had picnic with a view.. <3

God morgon hjärtan! Min morgon startade SJUKT tidigt, klockan ringde 03.45 och jag satt i taxin 04.00… Haha! Mitt flyg gick klockan 06 så nu är jag redan framme i Munchen där jag mellanlandar. Jag sitter i loungen här och dricker en kaffe, finns det en lounge föredrar jag att sitta där då det är så mycket lugnare. :-) Jag ska vidare till Aten på ett spännande jobb, berättar mer när jag är framme! Jag var bara tvungen att visa det här stället vi stannade vid under road tripen, vi skulle äta “picnic” och det var så otroligt fint. Först körde vi kringelikrok-vägar (haha, skriver man så?) upp till toppen av ett berg och så möttes vi av det här. Vi åt en pasta till förrätt (med smält ost i, OMG) och efter det blev det sallad för mig då dom bara serverade kött. Gott var det och så mysigt stopp på vägen! Nu ska jag svepa i mig kaffet och ta mig bort mot gaten, man vet ju aldrig hur långt det är att gå haha! PUSS <3

//Good morning loves! My morning started CRAZY early, my alarm went off at 03.45 and I was in a taxi at 04.00… Haha! My flight was at 06 so I’m already in Munich where I have a stopover. I’m in the lounge having a coffee, if there’s a lounge I prefer to sit there since it’s so much calmer. :-) I’m heading to Athens for an exciting job, I’ll tell you more when I arrive! I just have to show you guys this place we stopped at during our road trip, we were having “picnic” and it was so pretty. First we drove up mountain roads to the top and got welcomed with this. We had a pasta as a starter (with melted cheese in it, OMG) and after that I had a salad since they only served meat. It was really good and such a nice stop along the way! Now I’m gonna chug my coffee and head over to the gate, you never know how far away it is haha! HUGS <3

17 reaktioner på “PICNIC LUNCH SPOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.