MORNING COMPANY

My breakfast/morning company today, couldn’t be happier! <3 I’m wearing a Gymshark set!

Good morgon babes! Vi vaknade nere hos oss, gick upp till pappa direkt för frulle (hungrig tjej på morgonen, haha!). Vårt kök är inte klart ännu så vi får äta hos pappa tills vi kan laga mat hemma, och jag tror nog att vi kan börja göra det from ikväll. Köket blir SÅ fint!! Ska visa er bilder senare, tänkte fota en liten update idag. :-) Jag vill hänga hos pappa hela tiden nu däremot eftersom min syster och hennes barn bor här. Oj vad jag har saknat dom! Det är så kul att prata med Livia, man kan verkligen prata med henne helt nu och hon förstår allt och har så roliga meningar och berättelser. Lilla tjejen börjar bli stor! <3 Lilla Thor är med som vanligt också och man blir ju glad bara man ser honom. Återigen – hundar ger en så mycket glädje! Vi ska snart dra till gymmet och träna efter en till vilodag, vi har ju kört så hård träning så vi behöver lite vila emellan. ;-) Peppad på att köra lite igen nu! Hörs senare, PUSS <3

//Goood morning babes! We woke up at our place, went up to my dad straight away for breakfast (hungry girl in the morning, haha!). Our kitchen is not done yet so we’ll have to eat at my dad’s place until we can cook at home, and I think we’ll be able to do that tonight. The kitchen looks SO good!! I’ll show you pictures later, I’m planning to shoot some update photos today. :-) I want to hang out at my dad’s place all the time now though since my sister and her kids stay here. Wow I’ve missed them! It’s so fun to talk to Livia, you can really talk to her fully now and she understands it all and have so many fun sentences and stories. The little girl is getting big! <3 Thor is here as usual too and you get happy as soon as you see him. Again – dogs gives you so much joy! We’re soon heading to the gym after another rest day, we’ve trained so hard so we need some rest in between. ;-) Excited to go back for some more now! Talk later, HUGS <3 

12 reaktioner på “MORNING COMPANY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.